FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

VIDEO Transfer de la Everton? » Oţelul l-ar putea aduce pe lusitanul Joao Silva

3 goluri în 11 partide are Silva pentru naționala U21 a Portugaliei.
3 goluri în 11 partide are Silva pentru naționala U21 a Portugaliei.

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2012 21:49

Presa portugheză anunţă încă un transfer la Oţelul: atacantul lusitan al lui Everton, Joao Silva.

În timp ce Dorinel Munteanu a declarat că mai are în vedere un ultim transfer, un mijlocaş central, presa din Portugalia anunţă că gălăţenii au pus ochii pe un atacant care se află sub contract cu formaţia de Premier League, Everton. Joao Silva (21 de ani) este atacant şi a fost cumpărat de echipa engleză în 2010 cu 750.000 de lire sterline de la Desportivo Aves, însă nu a apucat să debuteze într-un meci oficial pentru trupa de pe Goodison Park.

Vezi mai jos VIDEO
cu golurile marcate
de Joao Silva

Fotbalistul a fost împrumutat în ţara natală la Leiria şi Vitoria Setubal, unde a avut evoluţii apreciate, reuşind să marcheze 7 goluri în 27 de meciuri pentru cele două. Împrumutul fotbalistului a expirat în aceste zile şi a fost rechemat la Everton, însă englezii intenţionează să îi găsească un nou angajament tînărului vîrf.

Presa lusitană a scris în aceste zile că Oţelul ar fi în pole position pentru a obţine semnătura jucătorului, dar şi că CFR Cluj ar fi pe urmele acestuia. Gălăţenii speră să obţină un împrumut pînă în vară, urmînd să aibă prima opţiune la un eventual transfer definitiv.

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

VASLUI: Mili spre Kazahstan

Deşi s-a înţeles cu Adrian Porumboiu pentru prelungirea contractului scadent în vară, sîrbul Nemanja Milisavljevici (27 de ani) a primit o ofertă superioară financiar de la gruparea kazahă FC Astana şi ar vrea să plece în Kazahstan. Nici Porumboiu nu mai vrea să-l convingă pe fundaşul stînga să rămînă la Vaslui şi a declarat că "e liber să plece". Oficialii Astanei încearcă să-l transfere pe Milisavljevici din această iarnă, iar Porumboiu este tentat să accepte dacă va primi 100.000 de euro.

CEAHLĂUL: A picat varianta Karlsruher
Fundaşul Daniel Barna (25 de ani) a ratat un transfer la echipa din liga a doua germană, Karlsruher. Fotbalistul se află în ultimele şase luni de contract cu formaţia moldoveană şi a refuzat să semneze prelungirea angajamentului, el avînd o ofertă din partea nemţilor. El urma să cîştige aproximativ 100.000 de euro pe sezon, însă înţelegerea a picat pe ultima sută de metri, germanii renunţînd la mutare.

BRAŞOV: "Nici nu mă gîndesc la retrogradare!"
Noul "căpitan" al formaţiei braşovene, Lucian Munteanu, spune că nu ia în calcul ca echipa lui să se lupte pentru evitarea retrogradării, obiectivul său fiind clasarea în primele zece formaţii. "Nici nu mă gîndesc la retrogradare, vrem să terminăm cît mai sus în clasament. Noi, la Braşov, vom juca fiecare meci la victorie, indiferent de adversar. Chiar îmi plac meciurile cu Steaua, cu Dinamo sau Rapid, echipe care vor veni în acest retur la Braşov", a declarat fundaşul de 31 de ani.

INBOX

Vaslui. Formaţia moldoveană a pierdut litigiul cu Nevan Markovici, jucător care a evoluat pentru echipa lui Porumboiu între 2008 şi 2010, şi va trebui să plătească 141 de mii de euro, altfel aceştia vor primi o nouă interdicţie la transferuri.

Ceahlăul. Nemţenii vor disputa astăzi primul meci amical din cantonamentul din Italia, de la ora 15:30, împotriva celei de-a doua echipe a clubului Novara.

Chiajna. După amicalul cu ŢSKA Sofia, ilfovenii şi-au stabilit şi celelalte amicale ale turneului din Antalya. Aceştia vor mai întîlni Steaua (4 ianuarie) şi formaţia de primă ligă rusă, Tom Tomsk (6 februarie).

Viitorul. Echipa lui Gheorghe Hagi l-a transferat pe Marius Jianu (23 de ani), un atacant care a evoluat ultimele două sezoane şi jumătate la Săgeata Năvodari.

Braşov. Trupa lui Şumudică va disputa astăzi al doilea meci amical al turneului din Turcia. Stegarii vor întîlni formaţia Sigma Olomuc (Cehia 1), de la ora 14:15, în direct la DigiSport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
woober
woober  •  02 Februarie 2012, 23:13

cfr=pdl=Ciuma Fotbalului Romanesc pdl=demisia cfr=desfiintare

theopalas
theopalas  •  02 Februarie 2012, 16:44

Noi nu avem bani pentru asa transferuri. Nu mai inventati ca tot voi veti cadea in penibil.

adriana_buky
adriana_buky  •  02 Februarie 2012, 14:15

Curat profesionalism! Asta-i jurnalism? Va bateti joc de public, ne luati pe toti de prosti! Cine din presa portugheza, numele publicatiei, nu asa... la gramada. CFR si Otelul se bat ptr semnatura lui Joao asta, dar cei de la CFR si Otelul ce spun, e real? Va era frica ca ramaneti fara stire, ca vor spune ca e inventie? Realitatea e ca e o stire mincinoasa, Otelul a comunicat ca nu s-a interesat de acest jucator niciodata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează