FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 1-2

VIDEO Ultimul jucător: TAS » După 1-2 cu Viitorul, singura salvare a CFR-ului în acest sezon pare a fi decizia forului de la Lausanne

Benzar a condus jocul, Carp (cu spatele) a faultat de două ori și a fost eliminat
Benzar a condus jocul, Carp (cu spatele) a faultat de două ori și a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 17:54

CFR e o echipă amorţită, jucătorii au moralul abisal şi înşiră rezultatele proaste. Ultima speranţă de salvare ar fi să-şi recupereze cele 24 de puncte la Tribunalul de la Lausanne.

Trică e în misiune imposibilă la Cluj. E ca şi cum cineva şi-ar propune să înveţe şi să motiveze o găină să zboare! Jucătorii lui CFR sînt supăraţi din cauza problemelor financiare, moralul deja prost le-a mai fost zdruncinat şi de eşecurile pe care le-au adunat de la începutul acestui an. Situaţia pare imposibil de traversat cu bine.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu încă un eşec bifat ieri, în faţa Viitorului, ardelenilor le e cam clar că se mai pot salva doar dacă Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne le înapoiază punctele pe care le-au pierdut la FRF din cauza datoriilor către jucători. Fără o decizie favorabilă la TAS, echipa e condamnată şi probabil clubul o dată cu ea, pentru că retrogradarea ar apropia Gruia de faliment. Numai Viitorul e vinovată pentru scorul strîns!

Oamenii lui Hagi au condus jocul, propulsaţi de jocul excelent al lui Nicoliţă, şi au ratat parcă special ca să păstreze suspansul pînă la final. Nou-venitul Henrique şi Marin au înscris pentru ai lui Gică, Chanturia a marcat "şmechereşte" golul lui U, cu un şut pe colţul scurt. Viitorul a ratat ocazii de majorare a diferenţei, CFR a irosit o şansă şi aşteaptă TAS-ul.

N-au văzut golurile!
Reuşita lui Răzvan Marin, din minutul 41, a fost precedată, în aceeaşi fază, de o alta pe care asistentul Slabu nu a observat-o. Florin Tănase a şutat în transversală, mingea a căzut un metru în poartă, dar nici asistentul de pe partea băncilor de rezerve nu a văzut că a fost gol şi a lăsat jocul să continue!

Răzvan Marin a înscris, pînă la urmă, cu un şut pe centru. Răzvan are 19 ani şi e fiul lui Petre Marin, fostul fundaş stînga al Stelei de la mijlocul anilor 2000. Celălalt asistent, Alexandru Vodă, a ratat şi el un gol: în minutul 75, Nicoliţă a trimis pe centru şi un clujean a scos, din alunecare, cînd balonul se afla deja în poartă cu toată circumferinţa.

"Cu victoria asta, ne-am mai liniştit un pic şi putem construi mai relaxaţi în continuare. Am făcut multe schimbări faţă de formula obişnuită pentru că mi-am dorit o echipă cu jucători înalţi, capabili să lupte cu clujenii" (Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul)

655236-cfr-cluj-viitorul-1-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  18 Martie 2015, 10:12

Ar fi normal sa le dea punctele inapoi jucatorilor Tas..Ce vina au ei ?Au fost si fara bani si fara puncte..FRF parca urmareste sa ramana fara echipe in liga lu peste..

whiteredarad
whiteredarad  •  16 Martie 2015, 10:01

Vorbind despre CFR-Viitorul primul lucru care trebuie pus in discutie este calitatea arbitrajului,centralului Dima si a tusierilor. Au fost vreo 20 de greseli grosolane,culminand cu doua goluri nevazute de arbitri,penalty nedat,oprire pentru offside inexisten,in faza clara de gol-toate impotriva Viitorului,apoi cartonase galbene date majoritar aiurea,faulturi trecute cu vederea.Poate este si prostie,dar sigur trebuie sa negandim si la premeditare. Oricum Dima si ai lui tusieri trebuie pensionati. Cit despre CFR-despre morti numai de bine !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close