FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CSU CRAIOVA 4-0

VIDEO Umilinţă europeană » CFR Cluj a dat de pământ cu Craiova, iar oltenii și-au risipit șansele de Europa, scor 0-4

Croatul Jakolis a reuşit 6 goluri şi 8 pase decisive în 34 de meciuri de Liga 1, în acest sezon
Croatul Jakolis a reuşit 6 goluri şi 8 pase decisive în 34 de meciuri de Liga 1, în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 27 mai 2016 00:00

Dacă lua un punct, Craiova era ca și calificată în Europa, dar echipa lui Conceicao a dat cu ea de pământ.

CSU se luptă cu CSMS Iaşi pentru primul loc în play-out, loc ce duce în Europa League. Înainte de startul partidei din Gruia, oltenii primiseră o "injecţie" de moral.

Iaşiul remizase puţin mai devreme cu Botoşani şi un egal le era suficient elevilor lui Mogoşanu pentru a-şi asigura locul european.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Din păcate pentru olteni, ghinionul i-a lovit când le era lumea mai dragă. Nici nu a început bine meciul că Madson s-a accidentat şi, deşi a mai forţat câteva minute, a fost schimbat în minutul 7 de Mateiu.

Ghinionul nu s-a terminat aici, pentru că imediat după ce au revenit de la cabine cu un scor alb, Sebastian Achim, fundaşul oltenilor, a văzut al doilea "galben" după o intrare întârziată, eliminarea însemnând practic semnalul perfect pentru elevii lui Conceicao de a ieşi la rampă.

Spre deliciul tribunelor, clujenii au reuşit să marcheze de patru ori în doar zece minute, prin Camora, Jakolis şi Petrucci, al doilea semnând o "dopietta".

Ultima etapă a play-out-ului ne va arăta cine va merge în Europa League dintre Iaşi şi Craiova, fiindcă ocupanta primului loc, CFR, este în insolvenţă şi nu are drept de joc.

 "Ne-a fost mai uşor după eliminarea lui Achim, dar eu zic că şi în egalitate numerică câştigam fără probleme pentru că avem un joc solid"
Davide Petrucci, mijlocaş CFR

"Am arătat încă o dată ce echipă bună suntem. Rămâne de văzut ce fac din vară, dacă clubul are posibilitatea să mă mai ţină un an"
Mario Camora, căpitan CFR

cfr craiova 4 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
198939213804366
Adrian Addryano  •  27 Mai 2016, 12:48

Nu mai merge treaba pentru inventaţii ăstia,de cînd s-a aflat că impostorul spala banii luati cu japca de la anrp,aici în inventia asta politică!!!!!!!!!!Cînii ne manca,dacă nu era DNA!!!!!!!!!!

gica10
gica10  •  27 Mai 2016, 12:04

Al doilea galben pe care-l tot invoca comentatorul daca trebuia acordat era pentru Gomelt nu Camora.Sa vorbesti despre arbitraj dupa deciziile luate de Kovacs ,imi arata aroganta unor cluburi obisnuite cu ajutorul fluierasilor.Oricum fluierasul a fost gretos,cel putin aseara.........dar sentimentul ca poti bate impotriva sistemului este reconfortant.Multumim baieti!

wertus
wertus  •  27 Mai 2016, 11:58
Postat de dansy pe 27 Mai 2016, 09:16

arbitrul de casa al CFR a distrus Craiova.Se vede clar cum fundasul Craiovei isi retrage piciorul si nu-l loveste pe jucatorul advers care joaca teatru.Faultul la Baluta a fost de rosu direct

nu este arbitru de casa al CFR Cuj , arbitrajul a fost infect de rosu a fost ,dar CFR Cluj tot in insolventa sta , Craiova de pe locul 8 se duce in Europa League , e un semnal de alarma ptr ei nu CFR Cluj

Vezi toate comentariile (7)
Comentează