FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - BRĂNEŞTI 2-1

VIDEO: Un meci pentru nimic » 2 pauză, 1 final

Execuţiile spectaculoase au apărut extrem de rar ieri Foto: MediafaxFoto
Execuţiile spectaculoase au apărut extrem de rar ieri Foto: MediafaxFoto

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 23:15

Unirea a cîştigat un meci care a contat doar pentru baremuri şi pariuri

Meci retras de la pariuri pentru cotele şi sumele mari puse în joc, Urziceni - Brăneşti nu a interesat pe nimeni. Ca şi retrogradate, echipele s-au chinuit să joace pentru 3 puncte utile numai pentru atingerea baremului de 25 de puncte.

Prima repriză a început cu şutul lui Apostol din 25 de metri, puţin "peste" (5), după care Brăneştiul a trecut la cîrma jocului. Curcă a scos greu trasorul lui Iacob de la 30 de metri (9), apoi Olariu l-a încercat din 18 metri (15) pe acelaşi portar. A urmat acţiunea lui Avram, care a scăpat pe un contraatac de 0-1 (31), scor cu care s-a şi încheiat prima repriză.

La reluare, Maghici a luftat incredibil, iar Pătraş a profitat şi a înscris printre picioarele lui Stoicescu (54). Tot goalkeeper-ul Brăneştiului s-a "remarcat" 8 minute mai tîrziu, cînd şutul lui Rusescu, din unghi, a pus pecetea pe soarta meciului, 2-1. Finalul, cu miros de matineu, a găsit ambele echipe în 10 oameni, după eliminările lui Todoran şi Lorincz.

"Ne doare mult înfrîngerea asta. Am ratat 3-4 situaţii de gol şi am capotat lamentabil în repriza a doua. Sîntem la pămînt din toate punctele de vedere"
Ciprian Urican, antrenor Brăneşti

"Ne vom bucura de ce ne-a mai rămas pînă la final, asta e, sîntem resemnaţi. Din vară nu ştiu ce va fi"
Marian Pană, antrenor Urziceni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează