FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - PETROLUL 0-2

VIDEO "Urşii" păcăliţi de "lupi" » Petrolul s-a impus la Piatra Neamţ cu 2-0, profitînd de gafele copilăreşti ale gazdelor

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 22:23

Trupa lui Contra s-a impus sub Pietricica după un meci în care gazdele n-au contat, ba au mai şi comis gafe de gîgă


Petrolul nu joacă strălucitor, dar strînge conştiincios puncte şi ţine aproape de podium. În prima parte a meciului de aseară, Grozav a părut obosit, iar Bokila mereu în contratimp cu colegii, astfel că singurul "lup" care a "muşcat" a fost Boudjemaa. Francezul a primit o "diagonală" de la Manasse, Rusu s-a dus "sanie", dar tot fundaşul moldovenilor a revenit şi a deviat şutul în corner (34).

Jocul colectiv al ambelor echipe a continuat să dea rateuri şi după pauză, singura modalitate de a puncta putea fi o acţiune individuală. Exact asta a gîndit probabil şi Bokila, care a preluat mingea la marginea careului, l-a întors pe Ichim şi a tras de lîngă Aloisio fix lîngă bară (52): 0-1!

A urmat un fotbal urît, fără ocazii, fără determinare. Seara înfiorătoare a fost completată de portarul Miron, care a încercat să reţină un şut pe centrul porţii al lui Hoban, de la 35 de metri, dar mingea i-a trecut printre picioare şi a intrat în plasă (86): 0-2! Prahovenii continuă cursa pe ambele fronturi, în vreme ce "plăieşii" au "adevăr" de retrogradare!


"Cred că trebuia eliminat un jucător de la ei, dar a ieşit bine şi aşa, asta e tot ce contează!"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

"Petrolul merită din plin victoria. Fotbalul nostru suferă şi mă doare realitatea"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
horea.udrea
horea.udrea  •  03 Decembrie 2012, 09:18

Mai rar meci asa urat !!! :))))... era sa adorm de 3 ori la el...Victorie mai mult decat meritata a lupilor galbeni ! :) Raman la parerea ca Petrolul cu o pregatire de iarna impecabila va fi una dintre protagonistele returului !!!!

laurentz
laurentz  •  03 Decembrie 2012, 03:02

Ceahlaul (care a batut Otelul cu 4 - 1 !!) a stat de la inceputul meciului cu kuru-n poarta, un punct fiindu-i mai bun decat niciunul, evident. Petrolul a vrut cele 3 puncte si a fost obligata sa atace o echipa gazda croita doar sa contraatace. Exprimarea ambelor a fost defectuoasa, evident. Astept un salt la o caliatate superioara a jocului petrolist, pentru ca e clar ca exista potential la nivelul lotului. Dar... Oare este capabila si conducerea tehnica sa contribuie decisiv la un asemenea deziderat ?! Vom vedea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează