FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOŞANI - POLI TIMIŞOARA 2-0

VIDEO Vasco da Botoşani » Brazilianul Willie a bătut Timişoara de unul singur, scor 2-0

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 00:00

Brazilianul Willie a bătut Timişoara de unul singur şi a încântat aseară cu primele sale goluri marcate în Liga 1.

Când Gonzalo Cabrera a fost vândut la Al Faisaly de către Botoşani, multă lume a crezut că moldovenii au pierdut creativitatea sud-americană a argentinianului. Aseară s-a văzut însă că Gonzalo are un urmaş pe măsură în echipa lui Leo Grozavu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

E vorba de Willie Barbosa, fotbalist care până la venirea în Moldova a jucat toată cariera în Brazilia la echipe precum Vasco da Gama, America Mineiro sau Red Bull Brasil.

Probabil că Willie a gustat din celebrul energizant cu acelaşi nume înainte de meciul de aseară, aşa s-ar explica efortul fizic depus şi pofta de joc pe care brazilianul a arătat-o.

Bară ca "Dinţosul"

Micuţul mijlocaş şi-a făcut anunţată prezenţa încă din minutul 10, când brazilianul a luat o acţiune pe cont propriu, l-a driblat pe Novak în bandă în stilul ăla demonstrativ al lui Ronaldinho când vizitează o şcoală şi face jaloane printre puştii de-o şchioapă. După ce a trecut de fundaşul bănăţean, Barbosa a şutat violent în transversală, din unghi.

Ce-i drept, şi Matulevicius și Astafei au pus probleme, doar că Willie a fost mai strălucitor. Bine, nu trebuie să fii vreun Ibrahimovici ca să faci spectacol cu Timişoara. Echipa lui Ionuţ Popa nu are nicio idee de joc, nu construieşte, nu are forţă şi dă sentimentul de adunătură de prieteni care merg să facă mişcare.

Brazilianul venit la Botoşani în această vară nu a mai iertat la a doua ocazie pe care a avut-o şi a deschis scorul cu un şut din centrul careului, după o pasă bună a lui Fulop, aceasta fiind prima sa reuşită în campionatul României.

Leo ştie şi scheme:)

Antrenorul celor de la Botoşani, Leo Grozavu, este recunoscut pentru disciplina de fier şi pregătirea fizică barbară la care îşi supune elevii, dar golul doi de aseară dovedeşte că tehnicianul ştie să facă şi pregătire tehnico-tactică.

La o lovitură liberă din marginea careului, Fulop a mimat un şut, dar a pasat mult în stânga, la Vaşvari, scăpat total din marcaj de Croitoru. De la Vaşvari mingea a ajuns în faţa porţii la acelaşi Willie, care a semnat cu lejeritate prima lui "dublă".

Rămâne de văzut dacă Timişoara a fost o pradă uşoară sau Botoşani şi-a găsit un nou sud-american cu gleznă fină şi potenţial de vedetă.

"Jocul nostru a fost slab astăzi pentru că ne-au lipsit Artean şi Bărbuţ plus că am făcut 3.000 de kilometri cu autocarul în această săptămână. Suntem frânţi!"
Ionuţ Popa, antrenor Poli Timişoara

"Am făcut o primă repriză foarte bună în care am dominat, în a doua parte am mai scăzut ritmul, dar cel mai important e că am câştigat. Fazele fixe le pregătim tot timpul, dar ţine foarte mult şi de inspiraţia de moment a jucătorilor"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani

2goluri şi 2 assist-uri în 7 meciuri a reuşit Willie pentru Botoşani în acest sezon de Liga 1

botosani acs poli 2 0

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Noiembrie 2016, 15:26

e deja acontat de zdeaua purceaua, shefu.

daweroirl
daweroirl  •  01 Noiembrie 2016, 09:24

Mutule , îl vrei la mimamo ? Asta vine pe salariul oferit de *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează