FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PETROLUL 2-0

VIDEO Victorie smulsă din noroi » CS U Craiova a învins pe un teren horror, 2-0 cu Petrolul, chiar dacă a jucat în inferioritate numerică

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

"Juveții" surprind, indiferent de anotimp, de împrejurare, de gazon.

În etapa de debut a anului, microbiștii s-ar fi așteptat la mai multe de la Petrolul, rebranduită din temelii, însă Craiova, aparent fără un obiectiv imediat, nu a oferit nici o șansă ploieștenilor. Și astfel, prin succesul de ieri, din nămolul de lîngă Parcul Romanescu, Bănia mai speră la un loc de play-off, obținut in extremis, în timp ce "găzarii" ard petrolul degeaba sperând în salvarea de la retrogradare.

Click aici pentru VIDEO!

Un gest imprudent al lui Guerriero, un henț neatent, a deschis drumul victoriei alb-albaștrilor. Vătăjelu (19), din două încercări, penalty și reluare, a marcat, simplificând lucrurile. Încercând să-și mențină echilibrul și să iasă vii și nevătămați de pe gazon, jucătorii au luptat, printre tranșee.

Acka (50) era să-l trimită la spital pe Măzărache, n-a găsit cadrul porții, din superpoziție, însă l-a năucit pe atacant, lovit în cap. Știința n-a picat nici în 10, după o imprudență a lui Madson taxată fără milă de "centralul" Avram. Cum cea mai bună apărare este atacul, Andrei Ivan a zbughit-o pe dreapta ca și cum ar fi vrut să prindă transferul vieții, cum-necum mingea a ajuns, din două caramboluri, la Nuno Rocha (63), care a liniștit situația.

Doar Paolucci a mai încercat să schimbe ceva, fără reușită. Ivan, Zlatinski și Bancu au fost mai aproape de gol, însă Petrolul a scăpat. Vorba vine. Noroiul de pe tricouri și de pe picioare sau mâini se mai curăță, dar salvarea de la retrogradare pare încă o misiune imposibilă. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  15 Februarie 2016, 11:44

La Craiova, pe Extensiv, terenul acela nu se ridică nici măcar la pretențiile Ligii a 3-a...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează