FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 4-1

VIDEO Viitorul Pandurilor e Europa » Gorjenii defilează spre cupele europene, 4-1 cu Viitorul

Matulevicius a înscris 8 goluri în 2013, fiind golgeterul Ligii 1 în acest an, el mai înscriind alte două goluri în tur
Matulevicius a înscris 8 goluri în 2013, fiind golgeterul Ligii 1 în acest an, el mai înscriind alte două goluri în tur

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 16:38

Oltenii au jucat entuziasmant aseară şi au învins o echipă care pare să se scufunde iremediabil.

Unii cu gîndul la soarele strălucitor al Europei, alţii cu gîndul la subsolul rece al clasamentului. Duel inegal, din care au ieşit învingători cei mai puternici, Pandurii, care au prins aripi spre prima participare în cupele europene din istoria clubului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Viitorul lui Hagi e tot mai întunecat în prima ligă. Momentul psihologic s-a petrecut în minutul 15, la scorul de 0-0, cînd Cîrstocea a ratat penaltyul ce-ar fi putut schimba soarta meciului.

Matulevicius a fost omul partidei. A început cu ratarea etapei, şut în plopi din cîţiva metri, în minutul 4, dar tot el a înscris o "dublă" care a pus bazele victoriei oltenilor şi i-a pus la pămînt pe firavii adversari. Între reuşitele golgeterului din 2013 al Ligii 1 a fost golul de excepţie al lui Benzar, dar care rămîne doar pentru impresia artistică.

Dacă în prima parte constănţenii au mai opus rezistenţă, în repriza secundă au fost înghiţiţi de atacurile elevilor lui Pustai. Astfel că pandurii s-au distrat cu adversarii. Iar Mamele şi P. Anton au punctat, în premieră, pentru olteni, reuşite care au pus la pămînt orice urmă de speranţă a constănţenilor.

Dică, absent de ziua lui
Într-un meci capital pentru formaţia constănţeană, cel mai bun jucător al Viitorului, Nicolae Dică, nu a făcut deplasarea la Tîrgu Jiu. Atacantul a împlinit ieri 32 de ani, a fost lăsat acasă să-şi serbeze ziua! Cel puţin aşa erau informaţiile dinspre tabăra oaspeţilor. Dică a marcat 8 goluri în acest sezon, fiind golgeterul echipei. După golul reuşit în prima repriză, Benzar a luat tricoul cu numărul 20, purtat de liderul dobrogenilor, şi i-a dedicat acestuia reuşita.

"Nu ştiu ce-mi va rezerva viitorul, sănătos să fiu! Mă bucură cuvintele frumoase ale domnului Reghencampf la adresa mea, dar, mai întîi, sper să duc Pandurii în cupele europene. Nu aştept o medalie" (Mihai Răduţ, mijlocaş Pandurii)

"Avem puterea să ducem Pandurii în Europa, cu toate că lupta este aprigă. Să batem Severinul, etapa viitoare, asta e important" (Paul Anton, mijlocaş Pandurii)

"E bine că şi-a revenit Matulevicius în joc, faţă de ce era în iarnă. Trebuie să fie conştient de valoarea lui, să stea în zonă centrală, acolo dă cel mai bun randament" (Cristi Pustai, antrenor Pandurii)

570857-pandurii-viitorul-4-1.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
torque1981
torque1981  •  10 Mai 2013, 09:03

Felicitari Pandurilor!!! Singura echipa cu care ne batem pentru locul 2 - sa vedem care rezista pana la final.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează