FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Vine Filip din Macedonia » Copos vrea un atacant de la Vardar Skopje

Ivanovski ar fi al doilea atacant pe care Copos îl aduce în Grant, după ce în ianuarie 2008 l-a transferat pe Despotovici
Ivanovski ar fi al doilea atacant pe care Copos îl aduce în Grant, după ce în ianuarie 2008 l-a transferat pe Despotovici

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 01:13

Copos a pus ochii pe golgeterul lui Vardar Skopje, Filip Ivanovski, care e liber de contract şi nici nu cere un salariu uriaş.

Deşi Sabău e în Brazilia, unde caută atacanţi, George Copos nu stă cu mîinile în sîn şi lucrează şi el la întărirea Rapidului. Patronul giuleştean vrea să dea lovitura cu un vîrf care în sezonul precedent a înscris 24 de goluri în 32 de meciuri, fiind primul în topul marcatorilor în prima ligă din Macedonia. Filip Ivanovski (27 de ani) şi-a încheiat conturile cu campioana Vardar Skopje şi e liber de contract.

Vezi mai jos VIDEO cu goluri înscrise de Ivanovski!

Atacantul de 1,86 metri şi 80 de kilograme solicită 100.000 de euro la semnătură şi un salariu anual de 150.000 de euro. Pretenţiile financiare au fost acceptate de Copos, care i-a transmis macedoneanului să vină la Bucureşti pentru a parafa actele. Vîrful e aşteptat în Capitală mîine.

8 prezenţe a strîns Ivanovski în tricoul echipei naţionale a Macedoniei, unde a marcat o dată

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Glauber e out
Rapidiştii au pierdut 11 jucători în această pauză competiţională şi încearcă să scape de încă unul. Glauber (28 de ani) avea o clauză că poate fi declarat liber de contract în cazul în care nu evoluează în 50% din meciuri într-un sezon, iar oficialii giuleşteni au profitat şi au trimis o hîrtie la LPF pentru rezilierea acordului. Fundaşul brazilian primea 18.000 de euro lunar şi mai avea un an de contract cu alb-vişiniii.

INBOX:
- Victor Becali a anunţat că nu-i poate ajuta pe alb-vişinii cu fotbalişti, chiar dacă în acest moment mai sînt doar 14 jucători în lot: "Copos vrea jucători liberi de contract, cu salarii mici, ceea ce eu nu găsesc. El are buget de austeritate, nu mă încadrez în acel buget".
- Conform ilsecoloxix.it, Răzvan Lucescu a fost în discuţii şi cu Sampdoria în aceste luni, însă se înţelesese deja cu El Jaish din Qatar. Şi Mircea Lucescu anunţase în urmă cu o săptămînă că fiul său a refuzat oferte din Italia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
birjovanu
birjovanu  •  13 Iunie 2012, 15:32

nu prea este de campionatul nostru,am vizionat filmuletul cu el,cred ca iar aduce Copos pe unu de face tusa pe 150000,eu nu inteleg,de ce nu aduce unu bun cu un CV impresionant ii da banu si face treaba,asa pierde si bani si nici nu joaca pentru locurile 1 - 4,dar sunt banii lui si nu ma intereseaza ce face,dar sa lase RAPIDUL,sa se duca in PREDEAL sa faca echipa acolo

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  13 Iunie 2012, 15:31
Postat de chr508 pe 13 Iunie 2012, 14:30

Nu stiu ce sa zic. Are 27 de ani. Chiar nu aducem si noi tineri talentati de 21-22 de ani? Ii avem pe Cretu si Ciolacu, de ce nu se mizeaza pe ei?

Jucatorii talentati de 21-22 de ani costa bani multi si probabil nu au copii ca sa-i ademenesti cu prime de meci savarine pentru odraslele lor:)).Nu intelegeti un lucru!Copos tine clubul sa-si "hraneasca" notorietatea sa,nicidecum pentru performanta.Ganditi-va,cine ar fi auzit de Copos sau Becali daca nu investeau in fotbal.Si nu in ultimul rand,sunt creditori,nu patroni!Daca cineva vrea sa cumpere Rapidul il costa 1 RON...plus datoriile clubului!Care bineinteles sunt catre firmele "poduletului de piatra".

chr508
chr508  •  13 Iunie 2012, 14:30

Nu stiu ce sa zic. Are 27 de ani. Chiar nu aducem si noi tineri talentati de 21-22 de ani? Ii avem pe Cretu si Ciolacu, de ce nu se mizeaza pe ei?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează