FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - CFR CLUJ 0-3

VIDEO Vise spulberate » CSMS Iași a ratat șansa cupelor europene după 0-3 cu CFR

Tade într-o formă de zile mari, cu 17 goluri marcate în acest sezon de Liga 1 și 5 goluri în ultimele 3 etape
Tade într-o formă de zile mari, cu 17 goluri marcate în acest sezon de Liga 1 și 5 goluri în ultimele 3 etape

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2015 00:00

Moldovenii și-au diminuat considerabil șansele de a prinde un loc de Europa, după primul eșec pe teren propriu din retur.

Visele europene aprinse în Copou după parcursul fabulos din 2015 s-au stins aseară. Fără să tragă vreun șut pe poartă în prima repriză, gazdele i-au asigurat un sejur liniștit în Moldova lui Mincă.

VIDEO: VEZI AICI fazele meciului!

Mai mult, invincibilitatea lui Grahovac pe teren propriu în retur s-a oprit, Tade transformînd un penalty în minutul 31.

Trecerea la sistemul cu două vîrfuri în actul doi nu a schimbat jocul Iașiului, tot oaspeții fiind cei care au controlat partida. Jakolis a mai marcat un gol în minutul 54, iar Tade a desăvîrșit dezastrul pentru trupa lui Napoli în minutul 82, tot în urma unei lovituri de la 11 metri.

CSMS se mulțumește astfel cu evitarea retrogradării, gîndurile de mărire fiind amînate măcar pentru un sezon.

"Am înscris doar din penalty, dar sînt bucuros oricum, am dovedit că încă sîntem o echipă bună, indiferent de probleme. Sper să scăpăm de retrogradare, aștept ziua de marți pentru a vedea decizia TAS"
Gregory Tade, atacant CFR

"Sînt mulțumit de băieți pentru că obiectivul nostru a fost să salvăm echipa de la retrogradare, nu să ne gîndim la Europa League"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

csms cfr 0 3

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1610711385807044
Misu Mihai  •  17 Mai 2015, 12:53

Felicitari CFR! Felicitari si suporterilor din Iasi care la final le strigau favoritilor " B-ul, B-ul" !!!! Dupa cum au jucat si cat au faultat jucatorii ieseni in frunte cu Voicu si Plamada,sunt exact ca o echipa de B ! I-am PLAMADIT !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează