FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VASLUI 1-2

VIDEO Visul frumos continuă » Vasluiul a urcat pentru o noapte pe primul loc al clasamentului după victoria cu Pandurii, 2-1

Papp (în verde) a marcat golul care s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu
Papp (în verde) a marcat golul care s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 01:02

Vasluienii nu s-au împiedicat la Tîrgu-Jiu, obţinînd încă o victorie în goana lor după CFR.

Vasluienii nici nu concepeau să piardă la Tîrgu-Jiu, doar aşa ar mai fi putut spera la titlu! Fantezia moldovenilor versus organizarea lui Grigoraş, antrenorul a cărui echipă are cea mai bună posesie din Liga 1! Ăsta a fost duelul de aseară! Oaspeţii au vrut să tranşeze repede partida, însă Temwanjera nu l-a putut copia pe Falcao, iar şutul său din unghi s-a dus pe lîngă poartă (6).

Ocazia parcă i-a aşezat mai bine în ghete pe gorjeni, care au început "tiki-taka" lor oltenească, punînd stăpînire pe mijlocul terenului. Drumul spre poartă l-au găsit însă mai greu, preferînd şuturile de la distanţă, dar Voiculeţ (10) şi Nistor (12) nu l-au putut învinge pe Borjan.

Prima oară cînd au intrat în careu, gazdele au dat şi lovitura: Unguruşan a centrat din banda dreaptă, iar Voiculeţ, "diamantul" pe care Grigoraş pare că a reuşit să-l şlefuiască, a marcat cu capul, din plonjon, de lîngă Papp. Minutul 21, iar vasluienii îşi puteau lua adio de la titlu!

Cu Adailton pe bancă, toate speranţele lui Porumboiu stăteau în Sînmărtean şi Wesley. Primul a încercat în zadar să-l surprindă pe Mingote cu un şut la colţul scurt, pe lîngă zid, din lovitură liberă (23), iar "foarfeca" brazilianului s-a dus pe lîngă (26).

În minutul 33, "minerii" îşi puteau dubla avantajul, dacă Maxim nu trimitea puţin peste din centrarea lui Vlad, apoi au avut şi noroc la ultima fază a primei reprize, cînd Mingote a scos cu un reflex de zile mari mingea trimisă spectaculos de Papp.

Sesizînd problemele de la mijlocul terenului, la pauză, Inacio mută şi-l trimite în teren pe N'Doye, în locul lui Anderson. Nici o modificare! După zece minute şi încă o ocazie în contul gorjenilor, a lui Lemnaru, portughezul mai intervine o dată şi-l schimbă pe Raul Costin cu Nicuşor Stanciu. Pintilii rezistă în continuare!

Totuşi, Pandurii fac pasul înapoi, mizînd pe cartea contraatacului, conştienţi că moldovenii se vor arunca în atac. Şi aşa s-a întîmplat, numai că oaspeţii au reuşit egalarea, după un penalty obţinut de Bello şi executat de Wesley (76). Grigoraş dă restart, iar gorjenii preiau puterea la mijloc.

Nu trec cinci minute şi Voiculeţ trimite puţin pe deasupra vinclului! Marius Constantin e eliminat (83) şi gazdele forţează, dar Mingote ezită la o fază banală şi Papp aduce liniştea în tabăra vasluiană (86)! Pandurii au alergat după egalare, dar şuturile lui Unguruşan şi Vlad din prelungiri n-au făcut decît să-l remarce pe Borjan. S-a terminat aşa şi Vasluiul rămîne în coasta CFR-ului.

6 victorii consecutive au strîns vasluienii după succesul de aseară

Cifrele meciului
Pandurii - Parametru - Vaslui
56 - Posesie - 44
14/3 - Şuturi la/pe poartă - 12/4
6 - Cornere - 3
4 - Ocazii - 3

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
pantzi
pantzi  •  11 Mai 2012, 18:04

O viciere de rezultat penibila in favoarea Vasluiului....

elsopotyi
elsopotyi  •  11 Mai 2012, 10:00

ASTA A FOST TACICA LUI PORUBNBOIU.SA CUNPERE ARBITRUL CA JIJIJI CU VALIZA.ASEMENEA ARBITRAJ E DE COMA.RASUL OMULUI SINPLU CARE NU ARE CE MANCA CAND VEDE CE SUME SE DAU LA ARBITRU.RUSINE PORUNBOIU FATA MARE IN FATA TV LA EMISIUNI DE SPALAT ALTI CU ARANJAMENTE.RUSINE, RUSINE, RUSINE.

andreideyu89
andreideyu89  •  11 Mai 2012, 08:34

daca nu mituiau arbitrul era altul rezultatul...rusine pt arbitrul ala de cac*t.. tot RESPECTUL pt Pandurii!! pt cei care au vazut meciul si cei care au fost acolo stiu despre ce vorbesc..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează