FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VOLUNTARI 1-1

VIDEO Vremea balaurilor » Ionuț Balaur a salvat cu un supergol eroarea lui Dragoș Balauru: Pandurii - Voluntari 1-1

Execuția din care Balaur a egalat la 1
Execuția din care Balaur a egalat la 1

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 00:00

S-a deschis sezonul golurilor spectaculoase! Cu cât fug mai tare spectatorii de meciurile de Liga 1, cu atât sunt mai frumoase reușitele care speră să readucă publicul pe stadion.

Sânmărtean (7) a beneficiat aseară de eroarea imensă a lui Dragoș Balauru la o lovitură liberă care nu a fost printre cele mai periculoase plecate vreodată din bocancul artistului. Ionuț Balaur (58) a făcut apoi 1-1 după una dintre fazele campionatului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Driblinguri în cascadă ale altui clasic pe gazon, Florin Cernat, iar fundașul Voluntariului a egalat printr-o "foarfecă" de toată frumusețea.

Ambele formații și-ar fi putut trece în cont victoria. Mai multe oportunități au avut ilfovenii. Cernat (30) și Adrian Bălan (79 și 81) au irosit bune ocazii. Țucudean (68) s-a complicat până când a fost blocat de Balauru, ce și-a mai răscumpărat din vina golului.

Voluntariul este echipa finalurilor de meci: la ultima fază a partidei, Bălan a scăpat singur cu portarul, dar a preferat să paseze pentru Cernat, care a reluat incredibil în plasa laterală, cu toată poarta goală!

Cernat, care fusese cel mai bun om de pe teren până atunci. Salvarea lui a fost asistentul Gabriel Bârjac, care semnalizase ofsaid, astfel că reușita ar fi fost oricum anulată.

"Nu pot spune că am marcat golul campionatului. Căpățână a marcat de la 50 de metri, așa că... Am mai marcat un gol asemănător când jucam la liga a treia, doar că atunci eram atacant"
Ionuț Balaur, fundaș FC Voluntari

"Puteam să și învingem, ne-am recuperat mai greu după drumuri obositoare, după momente delicate în viața clubului. Apelăm la, la, la.... nu știu cum să-i spun, cred că profesionism este cuvântul, băieții își respectă meseria"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

30de goluri are Sânmărtean în 277 de meciuri de L1

100de meciuri a strâns Dragoș Balauru în Liga 1

pandurii voluntari 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează