FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - VOINŢA SIBIU 0-0

VIDEO Wes a lăsat ghilotina! » Brazilianul a reuşit dubla prin care Vasliul i-a bătut pe sibieni

Wesley s-a dovedit decisiv şi în meciul cu Voinţa Sibiu
Wesley s-a dovedit decisiv şi în meciul cu Voinţa Sibiu

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 09:17

Vasluienii au marcat suficient ca să obţină o victorie aşteptată contra unei nou-promovate care s-a rugat să piardă la limită.

Echipa lui Hizo marchează la fel de uşor cînd o întîlneşte pe Lazio decît împotriva Voinţei Sibiu. E la fel de penetrabilă apărarea lui Eduardo Reja ca a lui Alexandru Pelici? Da, cînd 2-0 e de ajuns. Şi cînd scorul unei victorii sigure, nu fantastice, e susţinut din toate puterile de Mike Temwanjera, zimbabweanul ratangiu care arată ca un om făcut din fier pe lîngă Wesley şi Adailton. Atît de rigid şi de rudimentar e africanul!

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului Vaslui-Voinţa Sibiu 2-0

Victoria şi punctele le-au adus unul dintre brazilieni, Wesley. Întîi a punctat ca un vîrf, nu ca un creativ: doar a trimis în poartă o minge pe care coechipieri şi adversari o bîlbîiau în careu după un corner. A urmat un gol de curtea şcolii, cu călcîiul, cu spatele la poarta apărată de cîţiva jucători de cîmp ai ardelenilor, în lipsa goalkeeperului. Portarul se ciocnise de Temwanjera. Mike n-a putut să-l învingă şi, disperat, i-a pasat lui Wesley. "Rezolvă tu, cumva!".

Brazilianul s-a descurcat şi de data asta. El, conaţionalul Adailton şi Sînmărtean, suspendat pentru jocul de aseară, sînt suficienţi ca Vasluiul să cîştige în Liga 1, oricît de organizat şi de determinat s-ar apăra adversarul. Şi oricît de mediocri le-ar fi unii dintre colegi.

Fault la al doilea gol

Golul de 2-0 al Vasluiului a fost precedat de un duel între Temwanjera şi portarul Miron la care sibienii au cerut fault. Arbitrul a lăsat jocul să continue, dar reluările TV nu-i dau dreptate: africanul îi fură mingea goalkeeperului, pe care îl şi calcă pe mînă. Miron rămîne la pămînt, lovit, şi moldovenii continuă faza şi înscriu.

Hizo şi Sînmărtean, în tribună
Antrenorul Viorel Hizo şi-a ispăşit a doua etapă de suspendare. Acesta a stat tot meciul în spatele băncii de rezerve alături de mijlocaşul Sînmărtean, suspendat şi el pentru cumul de cartonaşe galbene. Alături de cei doi au luat loc şi fundaşul Milanov, suspendat de asemenea pentru 4 "galbene", dar şi finanţatorul Adrian Porumboiu.

A revenit Papp
Fundaşul de 21 de ani a revenit pe teren într-un meci de Liga 1 după operaţia la menisc suferită în luna august. Acesta este al doilea meci oficial după intervenţia chirurgicală, el bifînd 90 de minute şi în partida din Cupă, impotriva celor de la Voinţa Livezile. El s-a evidenţiat în minutul 72, cînd a trimis puţin peste poartă după o reluare din "semifoarfecă".

Wesley, no. 1
Brazilianul Wesley Lopes a devenit cel bun marcator străin din Liga 1 după ce realizat "dubla" aseară. El l-a egalat pe albanezul Demollari, ajungînd la 36 de reuşite în campionatul României. Wesley se află într-o formă excelentă, aflîndu-se la a treia "dublă" în ultimele 4 partide, după ce a reuşit să înscrie cîte două goluri şi în partidele cu Lazio şi Voinţa Livezile. (Liviu Manolache)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
transilvanialibera
transilvanialibera  •  26 Septembrie 2011, 20:34
Postat de stefanaa pe 26 Septembrie 2011, 15:48

Crezi ca e primul meci in care cocean castiga pe mana arbitrilor? Ca sa-ti raspun la intrebare isi va da drumul la gura la primul esec sau semiesec in deplasare , e greu de crezut ca pe teren propriu nu va fi "pupat" de fluierasi.

ar fi bini sa citeasca si infos,,,,,un prost notoriu cu aere di intelectual si 600 di mesaji

transilvanialibera
transilvanialibera  •  26 Septembrie 2011, 20:32
Postat de stefanaa pe 26 Septembrie 2011, 15:48

Crezi ca e primul meci in care cocean castiga pe mana arbitrilor? Ca sa-ti raspun la intrebare isi va da drumul la gura la primul esec sau semiesec in deplasare , e greu de crezut ca pe teren propriu nu va fi "pupat" de fluierasi.

ar fi bini sa citeasca si infos,,,,,un prost notoriu cu aere di intelectual si 600 di mesaji

infos
infos  •  26 Septembrie 2011, 16:18

dragang,Comentarii: 2,...dorelus, Comentarii: 1, banuiesc ca va-ti facut conturi acum repede ca sunteti scandalizati ca o anulat arbitrii 10 goluri si vre-o 10 penalty celor de la Sibiu. Eu zic sa intrati sub culorile cfriste, nu mai creeati diversiuni. :-)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează