FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSPRO

Viitorul - Astra se anunță a fi cel mai spectaculos meci al etapei » Ce spune statistica înainte de duelul primelor clasate

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 13:48

Viitorul și Astra, primele două clasate, se duelează în acesată seară, în derby-ul etapei a 17-a.

Meciul se anunță unul spectaculos, Astra și Viitorul fiind echipele cu cele mai bune ofensive, marcînd 31 de goluri, respectiv 27. Diseară se vor duela unii dintre cei mai productivi jucători din Liga 1, Constantin Budescu, șase goluri și patru pase de gol, și Florin Cernat, cinci reușite și un assist.

Echipa lui Hagi este neînvinsă pe teren propriu, unde are șase vicotrii și două egaluri. Astra are o singură înfrîngere în deplasare, 1-3 cu ASA, și nouă victorii și două egaluri. Hagi și Șumudică s-au duelat de două ori în Liga 1, și de fiecare dată meciul s-a terminat la egalitate, 2-2.

Meciul Viitorul - Astra se va disputa în această seară, de la ora 20:30, în direct pe DolceSport, DigiSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close