FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV » Bogdan Bălănescu, omul care l-a „săpat” pe Mircea Rednic, protagonistul unui moment incredibil: cum i-a înfuriat pe fani!

Bogdan Bălănescu a ajuns să fie disprețuit de galeria lui Dianmo, iar la Ovidiu a întâmpinat problene cu localnicii // foto: Gazeta Sporturilor
Bogdan Bălănescu a ajuns să fie disprețuit de galeria lui Dianmo, iar la Ovidiu a întâmpinat problene cu localnicii // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 12:38

Dinamo a început noua ediție de Liga 1 într-o manieră dezastruoasă, pierzând pe terenul Viitorului, scor 0-5.  „Câinii” trebuie să uite cât mai repede prestația de la Ovidiu, debutul lui Eugen Neagoe pe banca dinamoviștilor fiind complet ratat.

Nu doar în teren dinamoviștii au fost complet deznădăjduiți. Privirile goale ale oficialilor alb-roșii au dominat peisajul aseară și au spus totul despre starea de spirit care domnește în „Ștefan cel Mare”.

Un moment inedit s-a petrecut în timpul meciului. Bogdan Bălănescu, directorul general al echipei, omul care a pus cale îndepărtarea lui Mircea Rednic, a urmărit meciul de la masa presei, abătut, iar la un moment dat și-a aprins o țigară, detaliu ce i-a enervat pe localnicii ce i-au reproșat că fumează în incinta arenei!

Pe toată durata meciului, ultrașii care au făcut deplasarea la Ovidiu au scandat lozinci îndreptate împotriva lui Bălănescu, strigând totodată numele fostului antrenor Mircea Rednic. 

Vezi și: Jucătorii lui Dinamo au plecat cu jandarmii de la stadion! Ce pedeapsă au primit fanii + se anunță scandal și cu Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dvd1
dvd1  •  16 Iulie 2019, 15:56

B-ul garantat 100%

ddb1
ddb1  •  16 Iulie 2019, 15:49

Mircea Rednic este atacabil acum, de toti diletantii sau rauvoitorii, datorita lui: TREBUIA SA CAUTE SI SA ACCPTE ORICE JUCATOR BUN CARE VENEA DE LA ORICARE IMPRESAR(si-a dat foc la valiza cind a tot declarat ca fiica sa va fi managerul clubului; asta in timp ce Dinamo - sub comanda lui - pierdea printre degete un Grozav sau Salomao). Pe aceasta "fisura morala" s-a tras. Iar cei care l-au mazilit intr-un mod marsav, de asta au profitat. Nu mai prostiti peblea! Mircea Rednic nu a spus niciodata anul trecut ca va duce echipa in play off!!(ca acuma sa i se impute). Nu a zis ca va clasa echipa pe 7 in play out. A repetat obsesiv doar un singur lucru: VREAU SA FAC ECHIPA PINA LA ANUL, CA -LA ANUL!!!! - SA INTRU IN PLAY OFF. Ca in iarna a adus jucatori nepregatiti? unii slabi? toata lumea stie ca jucatorii buni ii gaseai acum in vara - nu iarna! Si totusi, "ochiul" lui l-a vazut pe un Klimavicius sau Montini. Nimeni nu are nimic cu Neagoe; si da, incidentele de ieri de la Viitorul au fost regretabile. Dar suporterii s-au saturat de ordinarii pe fata si - da! - Mircea Redinic nici fara vre-un jucator luat in vara asta nu pierdea 0-5! Pentru ca Rednic stie DINAMO. Neagoe e doar.... profesionist.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  16 Iulie 2019, 15:22
Postat de Dragos Bargaoanu pe 16 Iulie 2019, 13:32

Bălănescu nu-l săpa pe Rednic, dacă nu avea ok-ul lui Negoiță! Nu mai tot căutați vinovați unde nu sunt! Toată responsabilitatea acestui colaps este a lui Negoiță! El a plecat urechea la Dinu și Anghelache, el a luat deciziile! Acum, după ce troglodiții ăia doi s-au ușchit, suportă consecințele managementului lui de amator!

Acum sa fim sinceri si Rednic s-a sapat singur. A ras toata echipa fara nicio discriminare cand a venit, inclusiv pe Salomao, Pesic si Grozav, toti cu 3 clase peste Zenke si fratii Jaadi. A ratat playofful, a ratat si castigarea playoutului, urma o noua"curatenie" de vara. Bine, nu ca e mai bine cu astia noi care ni i-au prezentat pe Bejan, Mrzjlak si Moura drept noii Van Djik, Pique si Thiago Silva.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează