FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

VIITORUL - FCSB // Gigi Becali i-a asigurat bugetul Viitorului pe doi ani » Sumele colosale plătite lui Hagi pentru "perlele" FCSB-ului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2018 10:01

Bugetul Viitorului pe doi ani a fost asigurat doar de FCSB, echipă care a virat cei mai mulți bani în conturile "Regelui" prin cumpărarea celor mai buni jucători.

FCSB transferă an de an cei mai buni jucători pe care Viitorul îi are. În ultimii cinci ani, aproape 10 milioane de euro au intrat în acest fel în conturile lui Hagi, ceea ce înseamnă cam bugetul pe doi ani la Viitorul. Este o sumă record în ce privește mișcările de trupe între două echipe de Liga 1.

Iar Dică recunoaște că la echipa din Ovidiu au apărut deja alți jucători valoroşi pe care i-ar transfera oricând la FCSB: "Întotdeauna la Viitorul găseşti jucători de valoare, dar sunt tineri şi trebuie să-i urmăreşti foarte mult timp pentru a face un transfer sau mai multe. Sunt o mulțime de jucători care au început bine şi acest campionat".

"Să mai plece cineva la Steaua? În momentul de față, este imposibil. Vom vedea ce va fi pe viitor"

"Suntem într-o formă bună, acasă suntem puternici, dar trebuie să fim mai iuți. Doar dacă jucăm colectiv putem să învingem. Orice echipă se mobilizează când joacă împotriva Stelei, un rezultat bun cu această echipă îți dă curaj și încredere!" Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Vezi și:

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (52)
sexilian
sexilian  •  26 August 2018, 19:00

omenia blatistilor..........

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 August 2018, 18:39
Postat de Dumitru Ciobanu pe 26 August 2018, 15:55

Cînd a bătut Hagi decit atunci cînd era la retrogradare și a fost un meci de OMENIE declarația finului.

cica cand a batut?! pai sa-ti aduc aminte! anul trecut, viitorul-fcsb 1-0 in sezonul regulat! 2 ani in urma, cand a pierdut fcsb titlul in favoarea viitorului, a fost 3-1 la ovidiu si 1-1 la bucuresti in play-off! sa-ti mai zic?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 August 2018, 18:35
Postat de mosvasile pe 26 August 2018, 13:09

Toata lumea stie ca Becali este patronul Viitorului iar Hagi-nasul sau-este doar managerul!

ma nenica, sunteti cateva pe aici fenomenali! tu, ognean si inca cativa! am inteles ca principala preocupare a voastra este sa va injurati cu lumea pe gsp, dar aberati cateodata, de cred ca va minunati si voi ce prostii puteti scoate! ca hagi si gigi or fi facut omenii, sunt multi care o zic! dar ca hagi ar fi angajatul lui Becali la propriul club pot zice doar atat: "Doamne, mare prost mai esti ,mai pensionarule!"

Vezi toate comentariile (52)
Comentează