FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // Eric luptă cu statisticienii: „Știam că Wesley are 64 de goluri, a mai apărut unul!” :) » Problema a fost lămurită

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 23:30

Viitorul a trecut de Hermannstadt, scor 3-2. Brazilianul Eric a marcat un gol și a ajuns la două lungimi de recordul deținut de conaționalul Wesley.

„Mai puțin are importanță cine a marcat. Contează doar victoria după un meci greu în Europa League. S-a simțit oboseala, dar am reușit să obținem această ce ne-am dorit!

Mister mereu spune că a doua zi nu e valabil ce am făcut azi. Voi munci toată săptămâna. Dacă Mister crede că sunt pregătit pentru returul cu Gent, voi da totul pe teren! Când Mister are nevoie de mine voi ajuta echipa. Sunt încrezător că ne vom califica. Am avut în istoria fotbalului multe meciuri care s-au întors”, a declarat Eric la TV Telekom Sport.

Eric e la două goluri de record

Eric a ajuns la 62 de goluri marcate în Liga 1 și mai are nevoie de doar două reușite pentru a-l egala pe Wesley: „Eu știam că el are 64. Acum am văzut că a mai apărut unul, zic unii că sunt 65. Important este că sunt sănătos și pot juca. Am timp să dau oricâte va fi nevoie”.

Problema ridicată de Eric a fost elucidată de Liviu Manolache, statisticianul Gazetei: „Wesley are 64, nu 65! Golul respectiv a fost în sezonul 2010/11, etapa a 8-a, într-un Dinamo-Vaslui 1-2, când în raport a fost trecut corect AUTOGOL Bordeanu, nu gol Wesley!”.

Topul golurilor marcate de străini în Liga 1

Jucător  Goluri
1. Wesley 64
2. Eric 62
3. Golubovici 55
4. Kapetanos 48

 

Vezi și: VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // VIDEO + FOTO Formația lui Gică Hagi are victorii pe linie după o repriză secundă cu de toate! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
skyfall90
skyfall90  •  29 Iulie 2019, 13:38

Dacă erai cu adevărat interesat, căutai tu înainte să acuzi pe cineva. Aici ai rezumatul meciului: https://www.youtube.com/watch?v=6m-3PgjaYLQ Spuneai că a șters GSP-ul informațiile, însă știrea e pe site: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/de-la-20-30-comentam-impreuna-dinamo-fc-vaslui-207566.html În plus, până și pe site-ul lui Dinamo apare că Bordeanu a marcat în proprie poartă: http://www.fcdinamo.ro/live-dinamo-fc-vaslui-1-2-1-2/ Așa că domnule Martipen data viitoare să fiți mai atent. Întotdeauna e mai comod să cerți pe cineva decât să verifici. O zi bună!

martinpen
martinpen  •  29 Iulie 2019, 12:27
Postat de skyfall90 pe 29 Iulie 2019, 10:09

Singurul care dezinformează ești tu. Link-ul pe care l-ai pus este doar de la golul de 2-1 pentru Vaslui, marcat într-adevăr de Wesley. Dacă ești atât de corect, de ce nu dai link-ul cu întreg rezumatul? Ai să vezi cum Bordeanu își marchează autogol. În plus, află că în Anuarul Fotbalului Românesc, lucrare oficială, editată de FRF, la meciul respectiv apar ca marcatori L. Ganea respectiv V. Bordeanu (autogol) și Wesley L. Data viitoare să fii mai cumpătat. O zi bună.

Chiar as vrea sa vad cum Bordeianu isi da gol, de ce nu pui tu linkul? Pate ai observat pe grafica televiziunii, ca Wesley e cu 2 goluri...

polistul68
polistul68  •  29 Iulie 2019, 11:05

Cat de jos am putut ajunge... Pai intre wesley si erik sunt 10 clase diferenta. Daca un jucator cu multe kg in plus, care nu a convins nici la arabi, devine cel mai bun marcator... Daca asa golgeter pregateste Hagi... Daca asa golgeter ne dau Becali si Dan Petrescu, sa nu ne miram ca nu mai ajungem in grupe la cupele europene.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează