FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul se teme de verdictul de la TAS: "Regulamentul poate fi interpretat! Judecătorii nu sunt oameni de sport"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 11:50

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a vorbit despre procesul la TAS cu FCSB și a spune că se teme de felul în care va fi judecat cazul.

"Pentru noi nu este niciun dubiu. Viitorul este campioana României. Cum poate un club al cărui președinte este membru în Comitetul Executiv și care a votat acest regulament (n.r. Valeriu Argăseală, președinte FCSB), să conteste clasamentul?

Steaua s-a luptat la titlu în acest format timp de două sezoane. Și abia acum a început să conteste regulamentul. Specialiștii în drept și în drept sportiv susțin că regulamentul este explicit.

Problema este că cei trei judecători de la TAS nu sunt oameni de sport. Există temerea că ar putea lua o decizie strict în litera regulamentului, care poate fi interpretat dacă nu se studiază apărarile cu mare atenție. Am această temere.

TAS a prelungit termenul pentru predarea dosarelor până pe 10 iulie. Judecătorilor le rămâne o zi să studieze apărările. Și e puțin. Sper să aibă posibilitatea de a le analiza în detaliu", a spus Bivolaru la TV Sport ro.

Tribunalul Sportiv de la Lausanne va da verdictul în acest caz pe 12 iulie, cu 2 zile înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile UCL.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Iulie 2017, 21:49

Ce vrajeala de 2 lei! auzi la Jiji , isi cauta dreptatea! si astia de la gsp care sunt jijisti pana-n maduva oaselor, ii sulfa in fund! pai de aia te duci, ma mincinos delicvent infractor condamnat? sa iti cauti dreptatea? sau pentru bani si traseu mai usor in cupe? ai gasit o chichita pe care nu o crezi nici tu, caci stii bine ca ai fost de acord cu ea 2 ani si nu ai sesizat-o, ca ti-era frica de ziua in care o schimba si nu mai poti tu, brigantule ,sa o speculezi! si jijistii mai lasati-ne ma cu vrajeala! ati pierdut titlu de prosti ce sunteti! trebuia sa le dati 5 la Viitorul in Ghencea, ca ocazii ati avut! ce mai plangeti acu, cand v-ati facut-o cu mana voastra?

doze
doze  •  06 Iulie 2017, 15:57

Problema este că cei trei judecători de la TAS nu sunt oameni de sport. Bivolaru nu stie de la ce vin initialele TAS.

florar
florar  •  06 Iulie 2017, 14:31
Postat de balauru48 pe 06 Iulie 2017, 14:18

***

FC Cooperativa!!!!!!!!................"Acum pot să spun, Jean Pădureanu a ajutat Brașovul să ajungă în Cupa UEFA în sezonul 2000-2001. Dupa acel sezon mi-a spus: «Romică, eu v-am ajutat și pe voi cei de la Brasov și pe Ștefan Pinalti de la Ceahlăul, și pe Dinamo, acum e și rândul vostru să mă ajutați să merg în Cupa UEFA.» Și a așa a și fost pentru că în sezonul următor, Gloria a terminat pe 3 și a mers în Cupa UEFA. Acel loc trei a fost cea mai mare performanță a lui Jean, asta deși mai câștigase Cupa României și Cupa Ligii. Dumnezeu să-l odihnească", a spus Romeo Pașcu pentru monitorulexpres.ro.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează