FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - VIITORUL

Viitorul străinilor! Echipa lui Gică Hagi e în cădere liberă după ce și-a schimbat strategia

Viitorul traversează unul dintre cele mai slabe sezoane de la promovarea în Liga 1.
Viitorul traversează unul dintre cele mai slabe sezoane de la promovarea în Liga 1.

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2021 21:32 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 22:04

Viitorul traversează unul dintre cele mai slabe sezoane de la promovarea în Liga 1. Dobrogenii au șanse minime să prindă play-off-ul și au ajuns la 8 etape fără victorie după eșecul cu FC Argeș, 0-1.

Cândva un adevărat reper în materie de fotbaliști tineri prezenți în echipă, Viitorul trece printr-o schimbare deloc anticipată. Pe durata acestui sezon, Viitorul a folosit nu mai puțin de 11 jucători străini, o premieră pentru constănțeni de când au promovat pe prima scenă. Cel de-al 11-lea fotbalist străin folosit în acest campionat a fost Jo Santos, trimis în luptă în partida de la Pitești cu FC Argeș. 

Schimbarea de strategie pare să aibă repercusiuni și în rezultatele echipei. Viitorul a ajuns pe locul 11 în Liga 1, cu 25 de puncte și doar cinci victorii acumulate în tot campionatul.

VIDEO Eric, totul despre relația cu Gică Hagi și plecarea de la Viitorul: „I-am arătat soției, nu credeam că vorbește așa despre mine”

Vezi AICI toate detaliile de la meciul FC Argeș - Viitorul

OFICIAL Viitorul a cedat un jucător în Ucraina! Merge la coșmarul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
229465902041427
Vasile Dinca  •  13 Februarie 2021, 08:07

Cand vinzi jucatorii cei mai buni asa se intampla! Ce pretentii sa mai ai de la Viitorul? Sa speram ca nu ajunge la retrogadare! Daca tot vinde, s ar putea sa joace in Liga a doua! Sa auzim de bine!

persanu
persanu  •  13 Februarie 2021, 03:56

Specialistiiii .... Jucatorii nascuti campioni. Unde sunt ? Sa il ai pe G popescu hagi si Rednic la echipa , cred ca e cel mai tare staff dar doar cu numele performantele de conducatori , jalnice ... aaaa pe plan local unde mai trantesti meciuri cu finii nasii prietenii aia e , mai iei si tu un campionat , in rest zero , cortazero

dora
dora  •  12 Februarie 2021, 22:30

Vanzarile celor mai buni jucatori si aducerea unor jucatori dati afara de altii se vede in jocul echipei. Primul 11 este facut aiurea, nu se poate sa ii dai lui Mățan doar 10 minute, pe final de meci. Din pacate, nici tinerii de la Viitorul nu au cine stie ce valoare !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează