FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Viitorul sună prost pentru stelişti » Gardoş e în ghips, Tănase e incert!

Cristi Tănase
Cristi Tănase

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 22:32

Criza de efectiv a roş-albaştrilor a fost acutizată de ”naţională”. Dodel are şanse mici să joace la Vaslui, în vreme ce Florin a ajuns în ghips după ce n-a nimerit mingea şi a tras în pămînt


Misiunea pe care a preluat-o Ilie Stan se complică de la o zi la alta. Gardoş şi Tănase au plecat la echipa naţională sănătoşi şi se întorc rupţi. Stoperul e deja la Bucureşti, cu piciorul în ghips. Steaua spera să-l folosească la Haifa, pe 20 octombrie, în etapa a treia a grupei din Europa League, dar a renunţat la idee din cauza accidentării. Florin a devenit indisponibil într-un mod stupid: la unul dintre antrenamentele conduse de Piţurcă a vrut să şuteze, dar n-a nimerit mingea, a tras în pămînt şi şi-a rupt glezna!

Pe moment, i s-a pus gheaţă şi i s-a recomandat repaus, dar după analize suplimentare, piciorul i-a fost imobilizat cu ghips. El oricum n-ar fi avut drept de joc în campionat foarte curînd, fiindcă mai are de ispăşit şapte meciuri din suspendarea de zece partide cu care a fost pedepsit că l-a accidentat grav pe pe Băcilă. Obiectivul roş-albaştrilor a devenit acum să obţină la "Recurs" reducerea sancţiunii şi să-l aibă apt după derby-ul cu Rapid, de pe 24 octombrie.

Pe termen scurt, dureri de cap mai mari dă Cristi Tănase. Dodel a primit o lovitură, tot la un antrenament cu "naţionala", ca şi Gardoş, şi a rămas în lotul lui Piţurcă, dar se antrenează separat. Steliştii s-au interesat de situaţia lui şi nu sînt convinşi că-l vor putea folosi vreun minut duminică, în derby-ul de la Vaslui.

Doi pot fi recuperaţi
Stan speră doar ca doctorul Paligora să-i "învie" pe Emeghara şi pe Geraldo, care au şanse bune să se refacă în două-trei zile. Steaua are nevoie de ei neapărat, altfel nu strînge patru fundaşi pentru meciul cu FC Vaslui! Dacă Emeghara şi Geraldo se vor însănătoşi, Steaua ar putea arăta astfel: Stanca - Emeghara, N. Martinovici, Geraldo, Brandan - Prepeliţă, Bourceanu, T. Bălan, Rusescu - Tatu, Nikolici.

Costea II rămîne pe dinafară
Alt absent important, pe care roş-albaştrii nici nu mai speră să-l aibă la dispoziţie, e Mihai Costea. El încă mai suferă din cauza unei entorse şi nu va fi utilizat sigur împotriva echipei lui Hizo. Lui Stan îi mai rămîn patru oameni ofensivi la dispoziţie: Rusescu, Tatu, Nikolici şi Florin Costea.

11 absenţi are Steaua în acest moment, accidentaţi şi suspendaţi, adică aproape jumătate din numărul total de jucători care au fost rulaţi de-a lungul sezonului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bosslife
bosslife  •  11 Octombrie 2011, 11:12
Postat de gicutzu69 pe 11 Octombrie 2011, 10:13

Cred ca Vaslui-Steaua 0-2 vrei sa zici!

crek a vrut sa zica vas - ste 4-0 din 87stelistii au fost declarati cei mai visatori oameni!!!

gicutzu69
gicutzu69  •  11 Octombrie 2011, 10:13
Postat de gio1 pe 11 Octombrie 2011, 00:51

Cred ca vaslui-steaua 2-0 este rezultatul cel mai probabil...

Cred ca Vaslui-Steaua 0-2 vrei sa zici!

giuran
giuran  •  11 Octombrie 2011, 01:32

Cu toate aceste absente,Steaua tot poate alinia o echipa foarte valoroasa,care sa invinga pe FC Vaslui.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează