FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 1-3

Villadsen, portarul Ceahlăului, a fost motivat de fanii din Ghencea: "Mulţumesc de bulgări!"

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Villadsen a fost motivat şi încîntat de fanatismul suporterilor din Ghencea şi ar vrea să-şi facă un nume în fotbalul românesc

- Thomas, la debutul în Liga I ce a fost mai greu pentru tine, să parezi mingile trimise de adversari sau să te fereşti de bulgării din tribune?
- (rîde) Fanii m-au nimerit cu doi bulgări, unul în spate şi unul în coapsă. Avînd în vedere cîtă gheaţă au trimis spre mine, eu zic că am făcut faţă cu succes. :)

- Îţi pare rău că ai venit în România?
- Nu, de ce? Vreau să joc fotbal, fac asta, eu îmi văd de treaba mea. Chiar mi-au plăcut suporterii din Ghencea. Sînt fanatici, respect! (iar rîde) Cred că s-au gîndit că sînt danez, că-mi place zăpada, d-aia tot aruncau cu bulgări în mine. OK, thanks, m-aţi motivat!

- Ce auziseşi de fotbalul românesc înainte să vii la Ceahlăul?
- Lăcătuş, Hagi, Dan Petrescu, Mutu. Şi problemele lui... Aaa, şi de CFR Cluj, fiindcă echipa mea de suflet, FC Copenhaga, a jucat contra românilor în grupele Europa League.

- Ce aştepţi să faci la Piatra-Neamţ?
- Toţi băieţii vrem să salvăm Ceahlăul de la retrogradare şi să jucăm fotbal frumos. Sper să mai scrieţi şi să vorbiţi frumos despre noi.

"Finul meu, Mihai Stoichiţă, a jucat pentru cozonac, eu doar pentru o pîine. A fost ca la şah, pionul trebuia să ia regina. Şi am luat-o!"
Gheorghe Mulţescu, antrenor Ceahlăul

"Defensiva Stelei mi s-a părut slabă, ştiam asta, şi-am speculat. Noi am jucat fotbal, adversarii au dat cu bulgări. Ce voiau? Să stau să mă omoare, să-mi spargă capul?"
Gheorghe Mulţescu, antrenor Ceahlăul

Noutăţi de la Ceahlăul
- Ciprian Vasilache, omul partidei: "Nu sînt erou, am venit să îmi cîştig o pîine şi să salvez Ceahlăul. N-aştept mulţumiri de la rivalele Stelei, am muncit pentru noi".
- Nemţenii vor intra integral în posesia primei de 3.000 de euro pentru victoria din Ghencea, dac-o bat vineri şi pe Oţelul.
- Moldovenii au făcut o poză de grup înainte de meci, la iniţiativa lui Gelu Crăcană, director de imagine la Ceahlăul: "O să punem fotografia în ramă. A fost un meci de poveste, de spus nepoţilor".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
 •  22 Februarie 2010, 22:13

mult respect pt prestatia avuta in jocul cu steaua,danezule!

 •  22 Februarie 2010, 13:27

Vom incerca si peste 2 etapa in groapa sa repetam figura ... venim

 •  22 Februarie 2010, 08:55

Da, a aratat ca este peste rohetki (ma bucur ca a fost exclus din lot, baiatu asta ne-a mancat min 4 puncte), chiar si peste Savu. a fost doar un meci, sa il vedem si in celelalte. Multumim pentru acest meci si iti dorim continuitate si evolutii stabile in poarta echipei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează