FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

"Vin la detectorul de minciuni"

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, doreşte să spulbere orice speculaţii în cazul "Sacoşa"

- Domnule Mititelu, preşedintele lui CFR spune că cei 200.000 de euro au stat la unul dintre bodyguarzii dumneavoastră în timpul meciului.
- Nu vreau să mai jignesc pe nimeni. Pe Mureşan şi pe Paszkany îi voi da în judecată însă, atît la comsiile abilitate ale FRF, cît şi pe cale civilă.

- Nu doriţi să le răspundeţi în nici un fel?
- Ba da! Îi anunţ că marţi sau miercuri vin la Bucureşti pentru a da testul poligrafului. Oamenii mei se vor ocupa să aleagă cel mai performant detector de minciuni.

- Credeţi că doar aşa vă puteţi dovedi nevinovăţia?

- E singura cale. Să fiu chestionat dacă cineva m-a contactat să-mi ofere vreo sumă de bani şi dacă aş fi fost dispus să-i accept sau nu.

"Voi dezvălui într-o conferinţă de presă lucrurile grave făcute de CFR Cluj în acest campionat. Şefii liderului au datoria morală să meargă şi ei la poligraf ca să răspundă acuzelor mele"
Adrian Mititelu

"Nu mai comentez ce spune. Vom mai juca la anul cu Universitatea şi presimt că va fi la fel de bine pentru noi în ambele manşe"
Iuliu Mureşan

Precedent "bancar"

În sezonul 2005-2006, suspectaţi că ar fi aranjat meciurile cu Jiul şi FC Vaslui, jucătorii şi staff-ul tehnic al celor de la FC Naţional au fost supuşi testului cu detectorul de minciuni. Inclusiv preşedintele "bancarilor", Constantin Iacov, a trecut atunci pe la poligraf, în total 25 de persoane.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  25 Februarie 2008, 08:41

dobitocul asta habar nu are pe ce lume traieste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează