FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vine "Vieira" al Lituaniei » Dinamo caută întăriri în ţările baltice. Ce soluţie a găsit pentru postul de mijlocaş ofensiv

Articol de , - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 decembrie 2013 19:44

Pe adresa clubului din Ştefan cel Mare au venit mai multe oferte de jucători din Lituania, ultima fiind pentru un mijlocaş ofensiv, fotbalist care i-a impresionat la prima vedere pe "cîini".

În această pauză competiţională, Dinamo s-a axat, în privinţa transferurilor, îndeosebi pe prima ligă din Lituania. De aici au venit pe adresa clubului, de la diverşi impresari, oferte în special pentru jucători ofensivi, exact compartimentul deficitar în acest moment din Ştefan cel Mare.

În afară de primii doi golgeteri ai Lituaniei, care sînt deja în discuţii cu Negoiţă şi Anghelache, Nerijus Valskis de la Sudava şi Kamil Bilinski de la Zalgiris, conducătorii "cîinilor" au primit mai multe DVD-uri cu mijlocaşul ofensiv Mantas Kuklys, în vîrstă de 26 de ani.

"E ca Vieira!"
Surse din anturajul echipei susţin că dinamoviştii au rămas impresionaţi de cele văzute: "Ca fotbalist este în genul francezului Vieira, ba chiar este mai puternic decît acesta". Kuklys a reuşit să marcheze în toate competiţiile 15 goluri în 38 de partide pentru echipa sa, Zalgiris.

"Cîinii" îl doresc pe Kuklys la echipă începînd cu luna ianuarie, alături de ceilalţi doi fotbalişti din campionatul Lituaniei, dar şi de letonul Arturs Karasausks, despre care Gazeta a scris ieri.

375.000 de euro este cota lui Kuklys conform transfermarkt.de

4 selecţii are mijlocaşul pentru prima reprezentativă a Lituaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
gymd
gymd  •  25 Decembrie 2013, 14:56
Postat de ave_biancorossi pe 25 Decembrie 2013, 00:27

Pai sa-i luam pe toti 4.

pe mine nu ma convins Karasausks ala, mai bine l-am lua pe Eric in locul lui ala, de Kuklys,Valskis si Bilinski da, paia 3 i-as vrea..........plus un Eric si japonezul takayuki si vom arata f.bine, ne-ar mai trb si 2 stoperi daca Luchin si Grigore pleaca

gymd
gymd  •  25 Decembrie 2013, 14:53
Postat de bamse1901 pe 25 Decembrie 2013, 13:47

oricine poate fi testat, asa ca e bine!

corect, daia jucam amicale, ca sa vedem jucatori noi la lucru

bamse1901
bamse1901  •  25 Decembrie 2013, 13:47

oricine poate fi testat, asa ca e bine!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează