FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA NĂVODARI

Vinovat de pariuri sau de haos? » Al 16-lea antrenor schimbat de la începutul sezonului

Selymes avea clauză de reziliere în valoare de 20.000 de euro, însă a refuzat acești bani
Selymes avea clauză de reziliere în valoare de 20.000 de euro, însă a refuzat acești bani

Articol de - Publicat miercuri, 11 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 20:50

Selymes a fost demis după 1-6 în Gruia. Primarul din Năvodari îl acuză că "nu avea autoritate, jucătorii fumau şi beau cola în camere", lumea fotbalului murmură că meciul de luni seara nu s-ar fi jucat doar pe teren.

Aventura lui Tibor Selymes la cîrma Săgeţii a luat sfîrşit ieri, la doar cîteva ore după ruşinea de la Cluj, 1-6 cu CFR. "Avem nevoie de altcineva să stea pe bancă. Ne trebuie un om care să nu fie doar un bun antrenor, ci care să şi poată controla mai bine grupul. E inadmisibil ca jucătorii să nu respecte nici un regim alimentar, să fumeze şi să comande cola în camere!", a declarat primarul din Năvodari, Nicolae Matei, la sport.ro.

În ultimele două runde care se vor disputa în 2013, interimar pe banca dobrogenilor va fi secundul Gheorghe Butoiu, 45 de ani.

Demiterea lui Selymes ar fi legată şi de lucruri mai dubioase, respectiv o posibilă implicare în mafia pariurilor. Realitatea.net a scris că pe partida CFR - Săgeata nu s-a mai putut paria luni seara, după ce au apărut informaţii că în Asia s-ar fi mizat sume imense pe succesul la scor al "feroviarilor".

Iar impresarul Dumitru Tudor a acuzat pe Facebook: "A fost demis antrenorul de la Năvodari, care a fost pus de cea mai mare impresară de la ea din bloc. Există suspiciuni că s-a jucat la pariuri că la meciul de la Cluj se dau mai mult de 6 goluri şi s-a cîştigat la cotă 38... Se strînge laţul!".

"E posibil să plec şi eu de la Năvodari, anunţ în cîteva zile decizia" (Aurelian Băbuţan, preşedinte Săgeata)

4 victorii, 3 remize şi 10 eşecuri a înregistrat Selymes pe banca Năvodariului. La finalul turului, Săgeata e pe locul 15, primul retrogradabil

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
gio1
gio1  •  11 Decembrie 2013, 23:33

"Mare" antrenor selymes asta ! Pe unde a trecut s-a ales praful ! De ce mai insista cand vede ca nu poate, ca-ti trebuie si cap pt a fi antrenor? Ca el nu are minte?! Si cat de fraieri sa fie cei care-l angajeaza? Fraieri mari de tot !!!!!

durul
durul  •  11 Decembrie 2013, 13:19

dupa cum se aude marele antrenor selimes va fi inlocuit cu un superantrenor care le vorbeste fotbalistilor numai in hiperbole si le da ca tactica citate din Sadoveanu ,Slavici si alti clasici pentru tactica echipei >numele lui ? n-ati ghicit ,nu e Cornel Dinu ci prostut badea !

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  11 Decembrie 2013, 11:37

...si BUTOIU ( un fost mare atacant la FARUL ) CE GOLURI DE COPACABANA marca in poata STELISTILOR, DINAMOVISTILOR si cine mai venea pe FARUL ca adversar :))), va face treaba daca e lasat in pace

Vezi toate comentariile (6)
Comentează