FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - TWENTE 0-0 (ÎN TUR 0-2)

Viorel Hizo are un singur fundaş central apt » Marius Constantin e salvarea!

Pavol Farkaş e singurul stoper apt din lotul Vasluiului
Pavol Farkaş e singurul stoper apt din lotul Vasluiului

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 06 august 2011 01:52

Pe Viorel Hizo îl aşteaptă o lună de coşmar la Vaslui după ce şi-a pierdut ambii fundaşii centrali din cauza accidentărilor.

Moldovenii n-au putut să aducă jucători în ultimele două perioade din cauza sancţiunii dictate de FIFA, iar acest lucru începe să se simtă. Chiar dacă relaţiile de joc s-au sudat, lotul s-a subţiat considerabil, mai mulţi jucători plecînd de la echipă.

Acest lucru îi dă mari bătăi lui Viorel Hizo, tehnicianul neavînd soluţii pentru a rezolva problemele din ofensivă. Vasluiul nu a marcat încă nici un gol în primele patru meciuri oficiale ale sezonului, lucru care a costat şi calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Un singur stoper
Adevăratele probleme încep abia acum pentru că "Dulăul" a rămas cu un singur fundaş central apt în lot! Gladstone merge la Bologna după ce o accidentare mai veche a recidivat, în timp ce Gabriel Cînu şi Paul Papp au picat pe rînd la meciul tur cu Twente, respectiv antrenamentele naţionalei.

Soluţii de avarie
La meciul cu Concordia Chiajna de sîmbăta viitoare Hizo va folosi un cuplu de stoperi inedit format din Pavol Farkaş şi Iulian Balaur, reprofilat de pe postul de atacant! Printre variante se mai numără şi închizătorii Pavlovici, Zmeu şi Raul Costin.

Moldovenii aşteaptă cu nerăbdare data de 10 septembrie cînd expiră restricţia la transferuri. Primul pe listă va fi rapidistul Marius Constantin, pentru că titularii defensivei vor lipsi o lungă perioadă de timp. Papp se va opera şi va reveni abia la începutul lui octombrie, în timp ce Cînu va lipsi şi el 5 luni. Rapidistul e în dizgraţia conducerii şi poate pleca din Giuleşti pentru 500.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
madalinstn
madalinstn  •  06 August 2011, 10:51

Aici se vede 'valoarea' fotbalistilor nostrii ,a antrenorilor de copii si juniori...2 meciuri in UCL,un antrenament la nationala si gata....daca este sa privim la rece n-am merita sa ne calificam nicaieri,nici nationala nici la nivel de club.Pentru ce?sa aiba Copos,Becali,Borcea samd bani de salarii fara sa mai investeasca un leu?desi a investi mai degraba inseamna a imprumuta clubul in Romania...Am avut noroc de data asta la trageri,dar chiar si asa,atata timp cat nu se face nimic la copii,echipele joaca pe unde apuca,jucam cu San Marino,etc o sa vedem doar fotbal de curtea scolii,scandaluri pe stadioane si acelasi nivel de presa sportiva.Si ce-i mai dureros ca se poate si mai rau de atat.

bdgeorge
bdgeorge  •  06 August 2011, 01:48

Marius Constantin e salvarea!!!!! poate a echipelor adverse...nu pt Vaslui..ce sa faci cu alcoolistul asta .de cand nu mai se antreneaza cu Rapid e beat in fiecare seara...auzi 500 de mii.???? pai nu face nici 10 euro e vai mama lui..

draxter
draxter  •  05 August 2011, 22:48
Postat de pedrielat pe 05 August 2011, 22:44

Gladstone nu mai e la Vaslui?

tu te ai oprit la titlu?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează