FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Viorel Hizo e nostalgic: "Mi-e dor de Wesley, dar sper să primesc jucători de valoare în 2013!"

Articol de - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 decembrie 2012 21:06

Viorel Hizo îi simte lipsa lui Wesley în echipă, dar speră ca noul an să aducă transferuri de senzaţie la echipă


- Sînteţi mulţumit de ceea ce aţi realizat la Vaslui de cînd aţi preluat echipa?
- Putea fi mult mai bine. Am făcut 20 de puncte în zece jocuri. Mă aşteptam să fac 23-24 de puncte, însă jocul de la Mediaş mi-a încurcat socotelile. Cred că 23 de puncte era foarte bine dacă obţineam.

- A fost destul de greu să omogenizaţi echipa?
- Am preluat o echipă mult schimbată. Au rămas doar doi titulari din cei care au fost în sezonul trecut, Milanov şi Sînmărtean. Am avut destul de multe probleme. Echipa era destul de răvăşită, dar cred că lucrurile s-au îndreptat acum.

- Ce jucători v-au impresionat ?
-Sînt foarte mulţi. Nu vreau să vorbesc de cei români, care îi cunosc. Sînt mulţumit de Celeban şi Varela, doi fundaşi centrali care au crescut foarte mult, dar în urma unei munci titanice. Nu pot să-l uit pe Caue, un jucător care poate să crească foarte mult şi să ajute echipa. Avem un Jumisse, care joacă doar pentru echipă şi care n-a fost folosit pînă la venirea mea în absolut niciun joc.

- Aţi pomenit de transferuri. Aveţi vreun nume în atenţie?
- În momentul de faţă echipa trebuie să renunţe la jucătorii care nu şi-au adus aportul, pentru că este o economie de piaţă. Trebuie să renunţăm la jucătorii care au crezut că Vaslui este altceva, la cei care nu s-au integrat şi nu au reuşit să se adapteze. Atunci, avem nevoie de alt tip de jucător. Vrem jucători care să vrea mult mai mult şi să obţinem performanţe.

- Vă mai gîndiţi la titlu?
- Mă gîndesc să cîştig cît mai multe jocuri. Mă gîndesc la următorul joc, cel cu CFR Cluj, indiferent dacă se disputa în acest an. Noi trebuie să gîndim fiecare joc în parte ca pe o finală.

- Vă e dor de Wesley?
- Mi-e dor, îi duc lipsa la echipă. Mi-e dor de toţi jucătorii care au plecat, fiindcă aici a fost o echipă fantastică. Timp de trei ani FC Vaslui a demonstrat că a avut cea mai bună echipă din campionat şi nu este uşor.

- Ce aşteptaţi de la noul an?
- Mi-aş dori să primesc cîţiva jucători buni. Să primesc respect aşa cum îl dau eu fotbalului şi jucătorilor. Să mi se întoarcă acest respect prin muncă şi profesionalism.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
gymd
gymd  •  27 Decembrie 2012, 22:23

NEA VIORELE HAI LA NOI SA SCOTI UNTU DIN EI, EU ZIK CA NEA VIOREL POATE DUCE LA BUN SFARSIT PROIECTUL ABANDONAT DE DOLAREL BLATIANU CARE A PLECAT PT UN SAC DE CARTOFI IN PLUS LA MURDARIA SARANSK :)))))))))))

gymd
gymd  •  27 Decembrie 2012, 22:22

eu zik ca HIZO ESTE CU MULT PESTE MULTI ANTRENORI DIN LIGA 1 ACTUALA, DUPA GRIGORAS EL TREBUIA SA FIE NOMINALIZAT LA ANTRENORUL ANULUI , NU REGHEblat care a castigat numai din BLATURI dar de sunt foarte multe interese peaicisa in liga 1 asta orikum FORZZA DINAMO atat conteaza

gymd
gymd  •  27 Decembrie 2012, 22:21

nea VIORELE HAI LA NOI, ADICA LA DINAMO SA-I BATI UN PIC sa vedeti dupaia cum joaca mananca terenu in 2, un SUPER ANTRENOR ACEST HIZO a demonstrat pe unde a fost ca a facut ceva

Vezi toate comentariile (4)
Comentează