FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID 0-4

Viorel Hizo: "George, termină cu vînzarea!"

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2009 00:00

Hizo i-a cerut lui Copos să nu mai vorbească despre cedarea clubului, fiindcă afectează echipa


"Se vorbeşte întruna că se vinde Rapidul, de o să-i zăpăcim pe jucători!". Viorel Hizo a avut această discuţie cu Copos după victoria de la Piatra-Neamţ. Succesul din Moldova (4-0) şi poziţia de lider nu îl impresionaseră pe patron: "Tot vînd! Mi-am dat cuvîntul de ardelean, aşa că nu mai am cum să dau înapoi".

"Dulăul" crede că hipermediatizarea tratativelor cu Lutz Stache, neamţul interesat de Giuleşti, le face rău jucătorilor. "Au început să vorbească între ei la antrenamente. Se întreabă ce se va întîmpla dacă se schimbă acţionariatul. Poate se repetă scenariul cu Taher, adică vine Stache şi schimbă aproape tot lotul!", i-a explicat Hizo finanţatorului.

Antrenorul e supărat şi fiindcă nu crede în veridicitatea transferului de acţiuni. Căpitanul Lazăr a confirmat poziţia tehnicianului: "Domnul Copos n-o să vîndă Rapidul, ceea ce e bine. Îl ştim, ne-am obişnuit unii cu alţii, e mai bine aşa decît să vină cineva nou".

13 jucători noi au fost achiziţionaţi în vara lui 2008, cînd Taher a asigurat managementul clubului

6 milioane de euro au costat achiziiţile din vara trecută. Acum în lot mai sînt doar Spadacio, Ricardo Fernandes şi Mardare

"Acasă, Rapid n-are nevoie de mine"
Copos a explicat de ce asistă doar la meciurile din deplasare ale giuleştenilor: "Pe teren propriu, suporterii acţionează pe deplin ca al 12-lea jucător. Ei nu mai au aceeaşi forţă şi în deplasare, unde sînt 500-700, de aceea încerc să ajut echipa, să contribui şi eu, inclusiv cu prime de victorie peste cele din regulamentul intern. Îmi pare rău că din cauza managementului prost de anul trecut nu putem susţine şi financiar manifestările fanilor".

FLASH
Cinci cu Adunaţii Copăceni
Hizo a dat cinci jucători la "satelit", pentru etapa de ieri din Liga a III-a. Drăghia, Păun, Doru Bratu, Răduţă şi Dobroiu au jucat pentru Rapid II în victoria cu Victoria Adunaţii Copăceni, 3-1. Ultimii doi au înscris cîte un gol, a treia reuşită a trupei pregătite de Florică Drăghici aparţinîndu-i lui Tene.

Mazilu e uimit de Rapid
Locul 1 ocupat de echipa lui Hizo în Liga I l-a surprins pe Ionuţ Mazilu. Fostul atacant al vişiniilor, acum la Arsenal Kiev, a comentat parcursul Rapidului: "Am văzut cîţiva tineri care au prins echipa. Îi ştiam pe unii dintre ei, fiindcă erau la club şi pe vremea cînd jucam eu acolo. Bravo lor că au reuşit să se impună! Îi merge bine şi lui Buga, sper să ţină ritmul ăsta pînă la sfîrşit".

Ultimele noutăţi
- Hizo nu îl are la antrenamente, săptămîna asta, pe Bozovici, convocat la "naţionala" Muntenegrului pentru meciurile cu Georgia şi Irlanda.
- O treime dintre fanii care au votat pe rapidisti.ro cred că Buga şi colegii lui vor fi campioni la sfîrşitul acestui sezon. Din aproape 7.000 de votanţi, doar 16 la sută văd echipa în afara Europei.
- Ricardo Fernandes şi Cesinha sînt refăcuţi după accidentări, dar nici unul dintre ei nu va fi titular cu CFR. Nici portughezul, nici brazilianul nu au jucat în ultima lună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  07 Octombrie 2009, 10:34

baga bani ....investeste numai te purta cu angajatii cum face becali ca nu e frumos au plecat jucatorii f buni pe sume de rahat....si numai folosi rahat la prajiturile din cofetariile tale ca infectezi lumea....

 •  07 Octombrie 2009, 08:15

Dle. Copos: 1.Nu mai mediatizati atita vinzarea clubului pentru ca stiti foarte bine ca nu-l veti vinde. 2.FOARTE BINE ca nu-l veti vinde. Cei mai multi dintre noi prefera sa ramineti la Rapid dar cu conditia SA INVESTITI si sa va implicati financiar SI EMOTIONAL, asa cum o faceati pina cu citiva ani in urma.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close