FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BRAŞOV 2-1

Viorel Moldovan: "Am avut un penalty clar la Roman!"

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Antrenorul Viorel Moldovan l-a pus la zid pe "centralul" Radu Petrescu, după ce arbitrul le-a refuzat un penalty. "Am avut un penalty clar la scorul de 1-0, iar arbitrul a greşit în acea fază. Este păcat deoarece am pierdut trei puncte importante după un joc controlat în totalitate. Astra a intrat de două ori în careu şi au marcat două goluri", a spus tehnicianul.

Moldovan s-a plîns şi de starea terenului care a fost mocirlos. "Cînd ai noroiul pînă la genunchi nu poţi să joci",a  spus "principalul" Braşovului.

În minutul 49, Mendez l-a agăţat în careu pe Mihai Roman, dar "centralul" Radu Petrescu i-a acordat galben jucătorului de la Braşov p-entru simulare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
otelarul_123
otelarul_123  •  02 Martie 2010, 03:37

Etapa urmatoare sper ca Otelul si Brasovul vor face rocada

vlad_stegar
vlad_stegar  •  28 Februarie 2010, 22:29

Nici n-a prea fost penalty, nici n-am prea "controlat clar", in ce priveste terenul, are perfecta dreptate, ar trebuii impus de la federatie un anumit standard de calitate pt gazoanele echipelor din Liga I. In ce priveste jocul, nu-mi pot explica de ce joaca atat de prost Brasovul in deplasare, cand se descurca de la bine in sus acasa. Viorele fa prietene ceva ca de aia esti antrenor. Restul, ... e cancan.

pifocu
pifocu  •  28 Februarie 2010, 19:26
Postat de pe 28 Februarie 2010, 19:13

nu s-a jucat la brasov? glumesc

lasa ca recuperati punctele din alta parte asta era scopul vostru nu?=)))))) vai samar 11 si eiminare nu viorele? esti mai prost ca pacala

Vezi toate comentariile (5)
Comentează