FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Viorel Moldovan îl avertizeaza pe MM Stoica: "Ai grijă mare, vei sfîrşi tragic" » MM răspunde: "O să-mi iau vestă şi pantaloni antiglonţ"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 13:35

UPDATE/ Mihai Stoica nu a ezitat şi i-a răspuns celui pe care îl considera prieten, Viorel Moldovan: "Credeam ca sînt prieten cu Viorel Moldovan, se pare ca n-am fost eu atent si nu eram. Zice ca o sa sfîrsesc tragic. M-am speriat grav si mi-am facut comanda pe ebay pt vesta, dar nu stiu unde sa comand pantaloni antiglont.

_____________

Fostul mare atacant al echipei naţionale a României a vorbit despre atitudinea managerului general al Stelei din ultima perioadă, care şi-a ironizat rivalele şi a folosit mai multe expresii jignitoare la adresa unor antrenori şi conducători de la alte echipe.

"Din tot ce am văzut pînă acum, eu cred că Mihai Stoica e în mare pericol să sfîrşească tragic. Trăim în România şi la cîte a spus şi la cîte a făcut, va găsi un nebun pe tradă care îl va pune la punct, săturîndu-se şi el de tîmpeniile pe care le tot zice şi pe care le tot face. Şi LPF ar trebui să se sesizeze în cazul lui şi să ia măsuri", a spus Viorel Moldovan la Dolce Sport.

Prezent în emisiune, unul dintre comentatorii de la Dolce Sport, Bogdan Cosmescu, a reacţionat: "Cred că vorbim prea mult şi îi dăm importanţă unui presonaj care acum cîţiva ani declara în gura mare că mai bine se mută într-o cutie de carton decît să se întoarcă la Steaua lui Gigi Becali. Deci, ne pierdem timpul dacă stăm să discutăm despre ce a zis sau ce face acest om".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
cornelisse
cornelisse  •  29 Noiembrie 2012, 09:15

MM-ul e un diletant, un mascarici, o nulitate, e bun la circ ori sef la etajul al treilea de laspitalul de nebuni. Un figurant care-si aroga merite deosebite!

mama.is.here
mama.is.here  •  29 Noiembrie 2012, 08:21

MM ia-ti pantalonii maro!

dumitruselena
dumitruselena  •  29 Noiembrie 2012, 07:57

la mititica ar trebui sa -si i-a chiloti antiglont !

Vezi toate comentariile (90)
Comentează