FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Viorel Moldovan: "Ne aşteaptă un meci greu în Ghencea, dar eu cred că jucătorii mei au valoare"

viorel moldovan
viorel moldovan

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Sportului, Viorel Moldovan, aşteaptă o reacţie din partea propriilor elevi în urma rezultatelor slabe din ultima vreme.

 

"Aştept o reacţie din partea jucătorilor, mai ales că nu am câştigat de foarte mult timp. Aştept o dorinţă de a se bate şi să-şi depăşească advesrarul. Trebuie să avem atitudine, să fim concentraţi şi să fim disciplinaţi din punct de vedere tactic şi aşa vom fi recompensaţi. Eu cred că ei au valoare", a spus Moldovan.

Tehnicianul a adăugat că partida de pe stadionul Steaua va fi foarte grea, însă a precizat că echipa sa are mare nevoie de puncte. "Ne aşteaptă un meci greu împotriva Stelei. Întâlnim un adversar puternic, iar noi ne-am pregătit în această săptămână cu speranţa că vom merge în Ghencea şi vom reuşi să obţinem ceva de la acest joc. Avem nevoie de puncte şi ar fi extraordinar dacă am reuşi să câştigăm acolo. Nu mă gândesc la problemele Stelei, ci la cum să pregătesc echipa mea şi să scoatem maximum din acest joc. Avem mare nevoie de puncte şi cred că şi jucătorii mei conştientizează acest lucru. Automat, dacă obţinem ceva în Ghencea, moralul nostru va fi mult mai bun pentru ceea ce va urma", a afirmat Viorel Moldovan.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ssebi
ssebi  •  01 Octombrie 2010, 20:00

Le da Steaua de la 3 in sus doar asa sa arate tuturor ca nu a fost intamplare cu Napoli ca a avut 3-0 ...dar se mai intampla si accidente nefericite si la acest scor din pacate.

biiii
biiii  •  01 Octombrie 2010, 19:20

Acum ce sa zica si el... Moldovane, o sa pleci cu coada intre picioare. Un sec, 3-1

neaga1900
neaga1900  •  01 Octombrie 2010, 19:00

Mai Viorele , daca tu ai echipa valoroasa inseamna ca Steaua e super si ca fotbalul romanesc e cel mai tare...... A nai.bi mentalitate.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close