FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

Viorel Moldovan salută întervenţiile DIICOT în Liga 1: "E timpul să înceapă curăţenia"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 13:53

Mulţi patroni din Liga 1 se află în atenţia procurilor din cauza unor nereguli, cel mai recent nume fiind Dan Capră, finanţatorul Petrolului, care a fost arestat pentru 29 de zile.

Viorel Moldovan, antrenorul secund al echipei naţionale, a vorbit despre cele mai recente evenimente din Liga 1.

"Trebuie să vină acestă zi, cînd totul începe de la zero. Nu sînt surprins de nimic. Salut această intervenţie a celor de la DIICOT la clubul Petrolul.

Ar trebui să se facă intervenţii de acest gen şi la alte cluburi, pentru că sînt multe lucruri care lasă de dorit. Şi antrenorii şi jucătorii au de suferit, pentru că se fac multe măgării. Doar de suporteri îmi pare rău, în rest în rest nu-mi pare rău de nimeni", a declarat Viorel Moldovan la DolceSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
mikha
mikha  •  28 Noiembrie 2014, 18:06

Am tinut, tin si voi tine numai cu Petrolul! Dar acest lucru nu ma impiedica sa cred ca arestarea banditilor este intotdeauna binevenita! Capra a gresit!?.......la puscarie cu el, fara mila , fara remuscari! Mai bine sarac si curat iar istoria Petrolul-ui este una curata!

spivak
spivak  •  27 Noiembrie 2014, 23:13

Cel mai mult o să mă distrez când o să înceapă confiscarea averii lui Gigi. El săracu crede că a scăpat, dar treaba serioasă abia acum începe...

fenomeno89
fenomeno89  •  27 Noiembrie 2014, 20:55

ma bine fara fotbal si liga 1 decat cu mafiotii conducatori actuali...la toate echipele sunt sau au fost iste bogatani care sa nu credeti ca au facut avere cu munca cinstita, mai toti au furat, ori echipele, ori statul, ba chiar ambele

Vezi toate comentariile (28)
Comentează