FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

Viorel Moldovan cere „să intervină UEFA” în cazul lui Florinel Coman: „Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit!”

Florinel Coman (stânga) a avut o singură „reușită” cu Oțelul, a luat roșul mult dorit FOTO: Raed Krishan
Florinel Coman (stânga) a avut o singură „reușită” cu Oțelul, a luat roșul mult dorit FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 04 decembrie 2023 06:45 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 11:32

În meciul cu Oțelul, 0-2, Florinel Coman a forțat primirea unui al doilea „galben” și a fost eliminat. Astfel că, în loc să stea în campionat, cu CFR, pentru cumul de „galbene”, atacantul FCSB va efectua suspendarea în Cupă. Viorel Moldovan și-a amintit de un caz asemănător, avându-l drept protagonist pe Sergio Ramos.

Florinel a fost avertizat de „centralul” Marcel Bîrsan în minutul 58 al confruntării FCSB - Oțelul, la scorul 0-1. Era al 4-lea avertisment al atacantului în acest sezon și ar fi urmat să stea etapa viitoare, cu CFR Cluj.

Florinel Coman, despre eșecul cu Oțelul: „Am fost jalnici!”
FCSB - OȚELUL 0-2
Florinel Coman, despre eșecul cu Oțelul: „Am fost jalnici!”

Dar nu va fi așa, pentru că a forțat al doilea galben în ultimele minute, l-a obținut și a fost eliminat. Astfel că va sta în Cupa României, cu FCU Craiova, nu în Liga 1.

Regulamentul prevede că suspendările pentru cumul de galbene se efectuează numai în campionat, iar acelea pentru eliminări pot fi bifate și în Cupă, dacă urmează un astfel de meci.

De ce crede Viorel Moldovan că UEFA poate interveni

Prezent în emisiunea „Fotbal Show”, de la PrimaSport, fostul internațional Viorel Moldovan a cerut intervenția UEFA!

„Îmi amintesc un asemenea caz cu Sergio Ramos, la un nivel mult mai mare, un joc de Champions League cu cei de la Ajax. A câștigat Real Madrid la Amsterdam, 2-1, iar Sergio Ramos a căutat al doilea galben pentru a fi suspendat la retur și l-a primit.

Ramos a recunoscut că a căutat al doilea galben, iar UEFA s-a sesizat. Poate ar trebui să se sesizeze și aici, pentru că este, totuși, jucător de echipă națională. Nu poți să ai o asemenea atitudine”, a spus Moldovan.

Viorel Moldovan: „Dă-i roșu direct și stă două etape”

El consideră că șeptarul lui FCSB a procedat stil „Sergio Ramos”: „Ai realizat că ai făcut o prostie, ai luat galbenul ăla și ai căutat soluția asta, cred eu, la sugestia oficialilor de la FCSB. Dezamăgitor!

La noi fotbalul e șmecherie, societatea e șmecherie, politica e șmecherie, totul e șmecherie. Din păcate, asta este situația. Trebuie să fii șmecher. O mare parte din vină o are arbitrul Bîrsan, care a fost foarte, foarte slab. Dă-i roșu direct și stă două etape. La revedere, l-ai potolit!”.

Sergio Ramos a fost suspendat două etape

Episodul „Ramos”, la care a făcut referire Moldovan, s-a petrecut în februarie 2019, în turul „optimilor” Champions League. Real Madrid s-a impus pe terenul lui Ajax, 2-1, iar căpitanul de atunci al madrilenilor a forțat cartonașul galben în minutul 89, pentru a sta în retur și a nu rata meciurile din „sferturi”.

El a recunoscut public, „aș minți dacă aș spune că n-am făcut-o intenționat”, UEFA a demarat o anchetă și la final l-a suspendat pe Sergio Ramos două etape! El mai procedase astfel în 2010, tot la Amsterdam, la un 4-0 cu Ajax. A căutat al doilea „galben”, pe care l-a primit în prelungiri, şi a scăpat doar cu o amendă de 20.000 de euro din partea forului continental.

Mai puteți citi:

Imagini halucinante surprinse de fotoreporterul GSP la marginea terenului, în ultimul minut din FCSB - Oțelul!

Reacție din studio, după anunțul surprinzător al lui Munteanu: „Becali vrea să devină antrenor, Dorinel vrea să fie patron!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
telegool
telegool  •  17 Decembrie 2023, 21:36
Postat de fan_nordjylland pe 06 Decembrie 2023, 08:48

Cum bah "iarasi mor de foame" pai am mai murit de cateva ori ??? Tare prost esti bah jumară !! Ai mai zis ca fcsb face cel putin 9 puncte din 3 meciuri !! Nu am vazut om mai prost decat tine in viata mea ...stai ca salvez comentariile asta sa le vada si altii ...le pun cand ai audiența !!

tibi iq 33,te faci singur de rusine.

telegool
telegool  •  17 Decembrie 2023, 21:27
Postat de fan_nordjylland pe 06 Decembrie 2023, 08:48

Cum bah "iarasi mor de foame" pai am mai murit de cateva ori ??? Tare prost esti bah jumară !! Ai mai zis ca fcsb face cel putin 9 puncte din 3 meciuri !! Nu am vazut om mai prost decat tine in viata mea ...stai ca salvez comentariile asta sa le vada si altii ...le pun cand ai audiența !!

tibi iq 33 strikeas back

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  10 Decembrie 2023, 20:57
Postat de Gheorghe841 pe 10 Decembrie 2023, 19:33

Tata tu cu clona steaua din liga 2 sunteti de risul curci in loc de spectatori aduceti gaini asa umpleti tribunele

Unchiule ce zici bre acolo ??? Nu esti cam batran sa scrii pe internet ??? Bre nu se mai scrie cu î de 33 de ani !!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează