FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ ÎN BĂNIE

Viorel Păunescu: "Fanii olteni nu trebuie să se aştepte la minuni de la Piţurcă din primul an"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Preşedintele de onoare al Stelei şi bunul prieten al lui Victor Piţurcă, Viorel Păunescu, a vorbit într-un interviu pentru revista VIP despre numirea lui Victor Piţurcă la Craiova şi despre posibilitatea ca omul de afaceri să investească în clubul din Bănie.

"Mititelu are nevoie urgentă, ca de foc, de o echipă bună şi este dispus să facă sacrificii în acest sens. Clubul va fi condus de Piţi, în tot ceea ce înseamnă manageriatul sportiv. Suporteri trebuie să aibă răbdare. Piţurcă a prelaut echipa în plin campionat, fără să facă el pregătirea de vară cu jucătorii. Chiar dacă fotbaliştii de la Craiova sînt foarte buni, fanii olteni nu trebuie să se aştepte la minuni din primul an. Peste doi-trei ani vor apărea performanţele, dar întreaga aventură a lui Piţurcă în Bănie depinde de cum se aşează lucrurile în primul an", a spus Păunescu.

Acesta a discutat şi despre posibila finanţare în clubul din Bănie: "În nici un caz. Pe lîngă faptul că am activat ca sportiv şi ulterior am fost conducătorul clubului Steaua, acum sînt preşedinte de onoare şi nu doresc să plec. La Craiova a investit celălalt frate al meu, George, iar în aceea perioadă Universitatea era pe locul 2 şi se bătea la titlu cu Steaua.

Piţurcă mi-e prieten, aşa că sufletul meu este, din punct de vedere fotbalistic, împărţit în două. Dar chiar dacă e vorba despre Piţi, în înfruntările directe trebuie să învingă Steaua. În rest, să bată Craiova pe toată lumea", a precizat Păunescu într-un interviu pentru revista VIP.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
barzoy
barzoy  •  31 August 2010, 16:37

Nu ne asteptam la minuni stai linistit dar acum totusi se vede mana uni profesionist si joaca si baietii mai cu ambitie ca le e cam frica de Piti si alearga pana in min 95 nu ca , cu alti antrenori cand din min 70 erau morti . FORZA STIINTA

rtyzz
rtyzz  •  31 August 2010, 14:54

Nea Viorele lasa-i sa spere

sancho70
sancho70  •  31 August 2010, 14:42

du-te ba mos vagabond!!!uiti ca ne-ai ars,si tu si fratitu!!!sa-ti aduc aminte de contractul de sponsorizare cu firma ta blue air?!!!vai de capul tau de mos obosit.nu ai tu bani pentru u.craiova!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează