FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Virgil Colfescu: "Pe lîngă Delvecchio, am mai propus Stelei doi fundaşi stînga, un columbian şi un argentinian"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2009 00:00

Impresarul Virgil Colfescu dezvăluie că pe lîngă Delvecchio, i-a mai propus Stelei şi doi fundaşi stînga, un argentinian şi un columbian.

"Am avut o discuţie în care l-am propus Stelei pe marco Delvecchio. Am vorbit cu impresarul din Italia al lui Delvecchio şi jucătorul este de acord. Am mai propus doi fundaşi stînga, un columbian şi un argentinian. Delvecchio poate asigura un gol pe meci Stelei în Liga I", a spus Virgil Colfescu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  08 Ianuarie 2009, 19:41

Ce ma,vrei si tu bani din tzepe,ma?ai cules si tu vreo doi jucatori de mana a treia si te dai impresar?tu la noi vii cu de-astea?Dute vere,si pune mana la munca,pune mana pe sapa,sa vezi si tu cum se castiga un ban;nu asa ca tine,prin tzepe.Ce-ar fi sa luam si noi jucatori si sa-i propunem la diferite echipe,asa,ca ne dam si noi cu parerea cum ca ar fi potriviti acolo.ANONIMULE

 •  08 Ianuarie 2009, 02:13

Griji nu imi fac ca la Steaua nu vor veni expirati ca la Dinamo, dar ideea e ca acest Colfescu e un nesimtit si daca propune asa ceva Stelei.. daca ar fi avut 33 de ani si ar fi venit de la o echipa buna, as fi fost poate de acord, dar nu dupa ce a dat un trial la Pescatorii din Italia, niste amatori... :))

 •  08 Ianuarie 2009, 02:10

Bai Colfescule, nu ti-e rusine sa propui la Steaua jucatori cu asa o varsta? Plus ca italianul asta nu mai joaca nimic de 3-4 sezoane, n-a fost bun pentru Brescia, Parma, Ascoli si pt o echipa de amatori, si e bun pt Steaua, simbolul Romaniei! SA ITI FIE RUSINE MAI, DA' PROST E BECALI DACA IA ASA EXPIRAT PS. Oricum nu-l va lua Becali ca lui nu-i place elefantii, de fapt la Steaua rar am vazut un jucator de peste 30 de ani in ultimii ani, doar Cernea care oricum e portar si Petre Marin

Vezi toate comentariile (8)
Comentează