FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Vis de Crăciun pentru "cîini": Lobby One!

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Dacă Dinamo e în lupta pentru titlu şi la finalul turului, acţionarii speră să-l convingă Lobonţ să se întoarcă în alb şi roşu.

Exasperaţi de greşelile defensivei, şefii clubului s-au gîndit să-l repatrieze pe Bogdan Lobonţ. Unul dintre oficiali a povestit: "Lobby oricum joacă foarte puţin la AS Roma, aşa că, dacă rămînem în cărţile pentru titlu pînă la iarnă, se poate întoarce. Fie împrumut, fie definitiv. La Dinamo ar fi titular mie în sută. Din păcate, de cînd a plecat el, nu mai avem siguranţă în poartă, apărarea e nesigură. Bogdan se implică în timpul meciurilor, urlă, ţipă, îi ţine pe toţi în priză".

Goalkeeper-ul de 32 de ani a venit de alte două ori în Ştefan cel Mare şi de fiecare dată a cîştigat campionatul cu Dinamo! "Cred că l-am putea convinge, dacă am fi pe primul loc. A rămas <cîine> şi la despărţire a promis că va juca împreună cu Dinamo în grupele Champions League", mai zic conducătorii.

500.000 de euro e salariul stagional al lui Lobonţ la AS Roma

Se întoarce şi Comandantul?
Gigi Neţoiu încearcă să revină în acţionariatul clubului, mai ales că sînt diverşi oficiali care îl îndeamnă să facă acest pas. Comandantul este prieten şi cu Ioan Andone, iar acest come-back ar putea să se producă la iarnă. "Totul depinde de parcursul echipei, de cum va încheia turul", spun dinamoviştii despre Neţoiu.

I-a strîns în jurul lui
Ioan Andone a reînceput de ieri antrenamentele cu jucătorii în vederea partidei de duminică, împotriva Vasluiului. Tehnicianul a ales să discute mult în ultimele zile cu fotbaliştii, mai ales că aceştia au strîns nemulţumirile restanţelor salariale. "Vreau să vă gîndiţi doar la meci. Nu contează nici declaraţiile împotriva voastră, trebuie să rămînem uniţi şi să cîştigăm puncte. Să răspundem prin victorii şi o să iasă şi soarele. Sînteţi pe primul loc, meritaţi asta, dar să fim atenţi la partida cu Vasluiul!".

"Aş veni la Dinamo, dar nu depinde de mine"

Brazilianul Carlos Cardoso se declară încîntat de interesul "cîinilor", însă afirmă că transferul său de la Pandurii e blocat de conflictul dintre oficialii celor două cluburi în urma "cazului Ilie Iordache". "Cine ar refuza o echipă ca Dinamo?! Eu îmi fac datoria la Tîrgu Jiu, iar dacă o fi să se pună de acord conducerile, în secunda doi vin la Bucureşti", a declarat fundaşul stînga în vîrstă de 26 de ani. În această vară, Cardoso a mai fost în vizorul Stelei şi al Craiovei.

- Partida Dinamo - FC Vaslui, de duminică seara, va fi condusă la centru de Augustus Constantin.
- Helder, acum la Timiţoara, şi Boştină, în prezent la U Cluj, au făcut memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, judecîndu-se cu Dinamo pentru neplata unor restanţe salariale.
- "Dau cîte două goluri pe an şi văd că deja am marcat la debut pentru Poli Timişoara. Pe al doilea vreau să-l înscriu neapărat în poarta lui Dinamo, cu dedicaţie pentru nişte oameni de acolo!", a declarat Helder, care a plecat cu scandal din Ştefan cel Mare.
- Dinamo joacă împotriva Ceahlăului în Cupă. "Sper să rămîn coşmarul <cîinilor>", a zis antrenorul Marin Barbu, care i-a învins acum 10 ani pe roş-albi cu Foresta (5-4, după 0-4 în minutul 60). "Dacă jucam acasă, ne calificam sigur. Puteam pica mai rău, cu Timişoara, cu Pandurii", a spus şi Viorel Măstăcăneanu, preşedintele nemţenilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zidane92
zidane92  •  15 Septembrie 2010, 14:22

sunteti smecheri voi astia de la ceahlaul dupa ce ca de abia ati batut o echipa de liga a3a rapid cfr suceava acuma bateti in stefan cel mare io zic ca mai bine nu va prezentati ca il inauguram iar pe agentul 007 sa spumege pinalti si sa-si miste iar fizicul ala musculos in tribuna dupa ce face spume pe banca

tytyptg
tytyptg  •  15 Septembrie 2010, 14:19

La Nationala ati vazut ce poate Lobont,la Roma,deasemenea,vreti inca o ,,teapa"??!

singur
singur  •  15 Septembrie 2010, 14:13

forza dinamo forza lobont

Vezi toate comentariile (8)
Comentează