FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Visul azer s-a spulberat » Cristi Bălgrădean a ratat plecarea la Hazar Lankaran. Ce variante de transfer mai are

Bălgrădean a mai ratat în anii trecuți diverse oportunități de a se transfera în străinătate
Bălgrădean a mai ratat în anii trecuți diverse oportunități de a se transfera în străinătate

Articol de - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 08:57

Hazar Lankaran, echipa lui Scarlatache, a anunţat că nu-l mai poate transfera pe Bălgrădean, nepermiţîndu-şi să plătească salariul individual al portarului.

Bălgrădean rămîne la Dinamo şi se va lupta cu Marc şi cu Samoilă pentru locul dintre buturi al "cîinilor". Cu toate că preşedintele Constantin Anghelache anunţase plecarea iminentă a lui Cristi Bălgrădean, varianta optimă, Azerbaidjan, s-a anulat pentru portarul de 26 de ani.

Agentul FIFA Ciprian Giurcă a negociat cu Hazar Lankaran, locul 6, dar acest club a transmis că nu-şi poate permite să implice 400.000 de euro în perfectarea afacerii. Un sfert din sumă trebuia virată grupării din Ştefan cel Mare.

Cu toate că Adrian Scarlatache, lider la azeri, pusese o vorbă bună pentru "Pufi", cea mai mare problemă ar fi constituit-o faptul că formaţia din Lankaran vrea un portar de rezervă pentru titularul "naţionalei", Sadiqli!

Se mai caută echipe în străinătate, însă şansele de a pleca s-au diminuat. Giurcă i-a găsit alte două oferte, în Turcia, la Konyaspor, locul 11, şi Balikesispor, nou-promovată, iar Bălgrădean urmează să se decidă în privinţa viitorului său.

Cordoş ratează startul
De-abia înregimentat în "haită", Andrei Cordoş, 26 de ani, nu va prinde startul "cîinilor" în Cupa Ligii şi în Liga 1, poate juca abia de luna viitoare. Aceasta întrucît fundaşul central, ultima dată la FC Vaslui, trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. Tocmai de aceea, în acest week-end, deşi colegii săi au avut liber, ardeleanul s-a antrenat în Bucureşti alături de secundul Silviu Ioan.

300.000 de euro vrea Bălgrădean drept salariu minim în străinătate, în condiţiile în care Tătăruşanu are 600.000 de euro la Fiorentina

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  13 Iulie 2014, 17:50
Postat de mariu48 pe 13 Iulie 2014, 17:29

Au fugit ei spectatorii (ca oricum suporteri nu pot fi numiti) la finalul meciului cu Astra. Dupa ce a fluierat Tudor sfarsitul mecului, in cinci minute nu mai era unul pe stadion. Asa ca ce sa te mai miri de jucatori.

da au depasit viteza luminii :))))) si la supercupa la fel :))))

mariu48
mariu48  •  13 Iulie 2014, 17:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Au fugit ei spectatorii (ca oricum suporteri nu pot fi numiti) la finalul meciului cu Astra. Dupa ce a fluierat Tudor sfarsitul mecului, in cinci minute nu mai era unul pe stadion. Asa ca ce sa te mai miri de jucatori.

rulment
rulment  •  13 Iulie 2014, 17:08
Postat de radumare. pe 13 Iulie 2014, 09:27

vrea 300.000 ??? nu merita nici jumatate ...

perfect adevarat, ar trebui sa vina cu bani de acasa japita asta de portar, asta ar fi bun ca portar la magazinul clubului dar nici acolo, cum ii da goluri de la 35 de m asa l-ar putea fraieri si la nr biletelor :)))))))) hahaha

Vezi toate comentariile (15)
Comentează