FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO, VINERI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vitezist şi la bani » Alvarez e încă nerefăcut dar are un salariu uriaş la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 16 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 august 2012 02:17

Alvarez, considerat unul dintre cei mai rapizi fotbalişti din Serie A anii precedenţi, e în continuare nerefăcut, însă are un salariu colosal


Dinamo s-a chinuit toată vara să-l convingă pe Edgar Alvarez să lase prima divizie italiană pentru Liga 1. Bonetti şi Birindelli au reuşit, în cele din urmă, să-l determine pe hondurianul de 32 de ani să îmbrace tricoul alb-roşu, însă efortul financiar a fost pe măsură!
Conform unor surse autorizate din cadrul clubului, Alvarez a fost convins să joace în România în schimbul unui bonus de 200.000 de euro la semnătură, plus un salariu lunar de 15.000 de euro. Cu aceste cifre, fostul jucător al lui Palermo a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lotul roş-albilor!

Hondurianul a fost trecut pe lista UEFA de Bonetti, în speranţa că va putea evolua în "dubla" cu Metalist Harkov, însă pronosticurile medicale sînt rezervate. Edgar s-a accidentat încă de la primele antrenamente. Mai exact, după doar 15 minute de alergări uşoare, din cauză că nu a făcut pregătirea de vară.


"Alvarez are o problemă musculară, apărută la antrenament, dar care s-a dovedit că nu este foarte gravă. Mi-ar fi plăcut să-l pot utiliza cu Barcelona"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Alvarez, conform site-ului specializat transfermarkt.de

408 minute a jucat Alvarez în cele 8 partide disputate sezonul trecut pentru Palermo

S-a băgat la miuţă
Mijlocaşul Sorin Strătilă şi-a revenit după operaţia de la Istanbul, cauzată de o ruptură de menisc, fotbalistul de bandă dreaptă fiind în plin proces de recuperare. Mai mult, el a început să participe şi la miuţele echipe. Coechipierii îl menajează, pentru a evita o reaccidentare. Se estimează ca de la începutul lunii septembrie, Strătilă să poată evolua. El şi Homei, fundaş dreapta, n-au fost incluşi în lotul "cîinilor" pentru "dubla" cu Metalist Harkov, din play-off-ul Europa League.

Lotul pentru "dubla" cu Harkov (23/30 august)
Portari: Bălgrădean, Naumovski, Manyur
Fundaşi: Nica, Pulhac, Scutaru, Dobrosavlevici, Dr. Grigore, Luchin, L. Rus, Koulibaly, Muşat
Mijlocaşi: C. Matei, C. Munteanu, Galcev, Issa Ba, Boubacar, Curtean, Alvarez, S. Filip
Atacanţi: Alexe, Axente, A. Cristea, Dănciulescu, Ţucudean

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 August 2012, 19:39
Postat de alice1992 pe 16 August 2012, 08:51

BINE CA PLATESC O BABACIUNE DE FOTBALIST -PE RAFA STANESCU IL TIN LA CLOCITOARE - DINAMO 2- MARE DREPTATE A AVUT CRISTEA -BATAIE DE JOC -

Nu ti se pare straniu ca Stanescu e tinut pe tusa de toti antrenorii? Are cineva ceva cu tine, au doi, dar chiar toata lumea?! In plus, Bonetti a demonstrat ca face echipa dupa capul lui, nu dupa pohtele fecaliotilor!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 August 2012, 19:36

Surse si mai autorizate au dezvaluit ca povestea cu accidentarea este o inventie. De fapt, el nu a fost folosit cu Barcelona la cererea expresa a lui Messi, enervat peste masura de faptul ca Alvarez castiga la Dinamo mai mult decat castiga el la Barcelona. Intre timp, se pare ca l-a lamurit cineva ca era vorba de milioane de lei VECHI, dar si de "surse' ghesepiste! :)))))

xzx
xzx  •  16 August 2012, 15:31
Postat de manu. pe 16 August 2012, 08:41

Eduard Apostol, inca o minciuna! Cand scrii (scrii, nu spui) ,,surse autorizate din cadrul clubului'' automat dai numele ,,surselor", evident daca sunt autorizate. Prin urmare, inca o minciuna marca Eduard Apostol.

daca la GSP se infiinteaza un departament SF,cred ca domnul EDUARD APOSTOL va fi fara CONCURENTA)))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează