FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME PENTRU PUSTAI

Vitinho e OUT cu Dinamo!

Cristian Pustai nu-l va avea pe Vitinho contra lui Dinamo
Cristian Pustai nu-l va avea pe Vitinho contra lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 29 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 februarie 2012 20:01

Medieşenii s-au întors în această seară din cel de –al doilea stagiu de pregătire din Antalya şi vor rămîne în Bucureşti pînă sîmbătă,atunci cînd vor evolua contra celor de la Dinamo.

Din păcate, tehnicianul Cristi Pustai se confruntă cu o nouă problemă medicală în cadrul lotului, după ce Thaer Bawab, Costin Gheorghe şi Dan Bozeşan s-au întors mai repede din cantonament din cauza unor accidentări.

Vîrful de atac brazilian Vitinho Medeiros, care a marcat un gol în ultimul amical cu Pandurii desfăşurat vineri, s-a accidentat la şedinţa de pregătire de aseară şi va fi indisponibil pentru jocul de sîmbătă.

Fotbalistul în vîrstă de 23 de ani va efectua în zilele următoare un control medical amănunţit pentru a se edifica asupra stării sale de sănătate, fiind suspect de întindere musculară.

În aceste condiţii, tehnicianul Cristi Pustai va alege între Dan Roman şi Florin Bratu jucătorul care va fi inclus în atacul medieşenilor.

Partida cu Dinamo va începe la ora 20:20 şi va fi transmisă în direct de Antena 1 şi GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  01 Martie 2012, 22:46

auzi, stelistule veziti de treaba ta, daca te uiti bine noi cand jukam cu dinamo jukam pe bune, defapt cam cu toate din capitala ne mobilizam, stii de ce pt ca nu ne plac mizeriile care se fac pe la voi prin Bucale. PROVINCIA SI ATAT! DOAR GAZU 1945

gazistu_med
gazistu_med  •  01 Martie 2012, 11:06
Postat de terminatorul2 pe 01 Martie 2012, 00:55

Si asa voi stati capra la caini.

ti-e ciuda ca nu va stam voua?

terminatorul2
terminatorul2  •  01 Martie 2012, 00:55

Si asa voi stati capra la caini.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează