FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vizat de declaraţiile tari ale lui Costel Gâlcă, Valeriu Argăseală dă replica: "Am fost surprins! După conferinţă m-a sunat de patru ori"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 11:44

Valeriu Argăseală a "tradus" declaraţiile oferite ieri de Costel Gâlcă şi spune că nu s-a simţit vizat de ce a zis antrenorul Stelei.

Preşedintele Stelei spune că lista celor trei jucători ceruţi de Gâlcă n-a mai existat atunci cînd antrenorul Stelei a fost informat că Bourceanu, Rusescu şi Papp vor veni în Ghencea. De asemenea, oficialul nu vede nici necesitatea unui manager aşa cum era Mihai Stoica.

"Dacă e ceva de lămurit la Steaua, iese în presă Helmuth Duckadam. Cînd nu poate el, ies eu. Nu m-am simţit vizat de declaraţiile lui Gâlcă! Ştiu cum gîndeşte. Probabil are mai puţină abilitate atunci cînd transmite ceva şi e greşit înţeles. Am o relaţie bună cu el. După conferinţă m-a sunat de patru ori să-mi explice care a fost situaţia. Am fost surprins, eram la Comisie cînd am fost informat de declaraţiile lui de la conferinţă, i-am zis asta.

S-a înţeles greşit şi cînd a zis despre lista celor trei jucători pe care i-a cerut, iar voi aţi înţeles că l-a obţinut doar pe Breeveld. El a spus de fapt altceva. Cînd a fost informat că îi vom lua pe Papp, Bourceanu şi Rusescu a spus că nici prin cap nu-i putea trece că putem să-i luăm şi era foarte bucuros", a spus Argăseală la televiziunea sportro.

Declaraţiile date ieri de Costel Gâlcă:

...despre necesitatea unui manager: "Au apărut multe neadevăruri în presă. Mi-ar fi plăcut să fie o persoană care să iasă în faţă şi să vorbească cu presa. Mihai Stoica era perfect. Eu sper să iasă cineva mai des şi să vorbească. Nu cred că în alte campionate există vreun antrenor care să iasă şi să vorbească cu presa. Au apărut prea multe ştiri care nu sînt adevărate"

...despre lista celor trei jucători ceruţi de Gâlcă: Dintre cei trei jucători puşi de mine pe listă în vară, doar Breeveld mi s-a adus. Încercăm să facem faţă cu ce avem. Sper să ieşim din grupele Europa League şi să cîştigăm campionatul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
supersolo
supersolo  •  13 Septembrie 2014, 00:37

Argaseala e unul din cei mai perversi si mai obedienti indivizi pe care i-am vazut vreodata in cadrul unui club de fotbal...orice face si orice spune ..mereu cade in picioare..chiar daca el este vinovatul de serviciu...este clar ca omul se considera si manager( dar e unul prost) , un Narcis Raducan era mai nimerit in aceasta perioada la Steaua ...nici Galca nu e omul care sa aiba o personalitate mai puternica ..se vor ciondani amandoi pana cand Galca va fi expulzat de la Steaua intr-un mos mai mult sau mai putin amical...din ordinul vargatului de serviciu..care oricum si el pierde ...Galca ce a spus a spus clar...faptele demonstreaza ca Argaseala incearca sa acopere erori manageriale grave .

gladiator2106
gladiator2106  •  12 Septembrie 2014, 11:05

ma cac pe galca pe argaseala si pe duckadam.........muie steaua !!! va bate mediasi bagav-as pula in gat !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 01:29
Postat de playmaker pe 11 Septembrie 2014, 17:08

Ce minciuni insira gunoiu de Argaseala=))) una dupa alta

dimpotriva, eu cred ca a analizat foarte riguros derapajele lui kostel... si, l-a tras fain frumos de urechusele lui clapauge, i-a dat 2 castane zdravene, un shut in dos, iar acum, cel vinovat, pus la colt, mediteaza...))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează