FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Vlad Iacob „a luat foc” după declarația interpretată ca atac la viața personală a lui Ovidiu Burcă: „Mi s-a părut absurd. Nu mi-a răspuns la telefon”

Vlad Iacob, prezent la GSP LIVE
Vlad Iacob, prezent la GSP LIVE

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 13:04 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 00:12

Vlad Iacob (36 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP LIVE, iar fostul administrator special de la Dinamo a vorbit despre o declarație pe care Ovidiu Burcă (43 de ani) a interpretat-o drept un atac la viața lui personală.

În luna august a anului trecut, Vlad Iacob a vorbit despre relația de prietenie dintre Ovidiu Burcă (43 de ani) și Andrei Nicolescu, cel care a preluat funcția de administrator special după venirea Red&White în acționariatul „câinilor”.

Fostul puști-minune de la Liverpool, arestat pentru trafic de droguri » A fost coleg cu Michael Owen și Jamie Carragher
LIVERPOOL
Fostul puști-minune de la Liverpool, arestat pentru trafic de droguri » A fost coleg cu Michael Owen și Jamie Carragher

La acea vreme, fostul antrenor de la Dinamo a interpretat declarația drept un atac la viața personală și i-a răspuns indirect lui Iacob prin a spune că este heterosexual și îi plac foarte mult femeile.

Vlad Iacob: „Nu am făcut niciun fel de aluzie cu privire la viața personală a lui Ovidiu Burcă”

La câteva luni de la conferința de presă în care Burcă a comentat declarațiile lui Vlad Iacob, fostul conducător de la Dinamo a răbufnit în direct la GSP LIVE și a explicat că nu s-a referit la ceea ce s-a gândit Ovidiu Burcă. El mai spune faptul că l-a sunat pe tehnician pentru a clarifica situația, dar acesta nu i-a răspuns.

VIDEO. Vlad Iacob a clarificat declarația interpretată de Ovidiu Burcă drept un atac la viața sa personală

„Nu am făcut niciun fel de aluzie cu privire la viața personală a lui Ovidiu Burcă. Când am spus că e bine-cunoscută relația dintre el și Andrei Nicolescu m-am referit la relația de prietenie dintre ei, nu s-a dus nimeni cu gândul la alte lucruri, doar Ovidiu s-a gândit la asta fără măcar să mă întrebe.

Putea să-mi spună bărbătește: „Vlad, ai vrut să insinuezi ceva? Mie așa mi s-a părut”, iar dacă mi-ar fi spus să clarific situația, cu siguranță aș fi făcut asta. Nici măcar Ovidiu nu a zis că eu am insinuat ceva, a făcut o referire la mine după care a ținut să clarifice acel lucru, mi s-a părut absurd, aș fi spus clar dacă aveam de zis ceva, nu aș fi sugerat nimic.

L-am considerat prieten, am muncit cot la cot într-o situație dificilă, a fost o interpretare (n.r. - declarația făcută de Vlad Iacob atunci). M-a deranjat că nu am reușit să clarificăm, să înțeleg și eu de la el, mi-aș fi cerut scuze, aș fi spus-o public.

N-am mai vorbit de atunci, pentru mine faptul că a ales să nu mai comunice cu mine după acel moment îmi arată că nu a avut respectul necesar pentru mine și pentru toată susținerea pe care i-am arătat-o. În acest moment, relația noastră este inexistentă”, a precizat Vlad Iacob, la GSP LIVE.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri:

Gigi Becali și-a făcut calculele » Ce echipă vrea în play-off: „Îmi convine cel mai mult”
FCSB
Gigi Becali și-a făcut calculele » Ce echipă vrea în play-off: „Îmi convine cel mai mult”
„Cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman” » Clauză de reziliere neașteptată pentru noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB
FCSB
„Cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman” » Clauză de reziliere neașteptată pentru noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  15 Februarie 2024, 14:12

Mai omule nu va mai bagati in relatiile personale ale oamenilor, Fiti asa zisi jurnalisti de sport nu de can-can josnic.

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Februarie 2024, 13:49

Lasati-ne cu fiul de securist Iacob

rocky3
rocky3  •  15 Februarie 2024, 13:34

Și când nu există niciun scandal, gsp inventează unul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează