Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 16:48 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 21:41

Vlad Iacob, fostul administrator special al lui Dinamo, s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că Ovidiu Burcă (43 de ani) nu l-a inclus și pe el printre cei cărora le-a mulțumit pentru colaborare la conferința prin care și-a oficializat plecarea de la echipa pe care a promovat-o din Liga 2 în Superliga. Iacob susține că a avut un rol esențial în angajarea și menținerea lui Ovidiu Burcă pe banca formației din Ștefan cel Mare.

„Pentru mine, Ovidiu este o dezamăgire, dar nu mă miră faptul că a uitat cine l-a adus la Dinamo și cine l-a susținut în toate perioadele și în toate modurile”, a declarat Vlad Iacob pentru GSP.ro.

Cine va fi pe banca lui Dinamo la următorul meci, cu Sepsi
DINAMO
Cine va fi pe banca lui Dinamo la următorul meci, cu Sepsi

Acesta a continuat:  „El a uitat inclusiv faptul că am negociat pentru el și i-am introdus acea clauză de prelungire a contractului cu doi ani dacă ajunge cu echipa în play-off-ul Ligii 2, nu în cazul în care promovează. 

Deci, lui i s-ar fi prelungit contractul și dacă ar fi atins doar play-off-ul în Liga 2, pentru că eu am considerat la momentul respectiv că avem o misiune foarte dificilă.

Am și zis mereu că obiectivul nostru e lupta pentru promovare și am considerat că dacă își atinge obiectivul și dacă ajunge măcar în play-off, indiferent ce se întâmplă după, ar trebui să i se prelungească contractul.

Acum, că s-a promovat în Superliga se uită aceste lucruri. Ovidiu mai uită faptul că l-am susținut mereu. A zis că are nevoie de șase-opt săptămâni și că prin etapa șaptea echipa va fi pregătită. Eu am ținut steagul sus".

Vlad Iacob a mai adăugat: „Uită că l-am întors de două ori din drum. De două ori a vrut să demisioneze. 

L-am ajutat de fiecare dată cu tot ce a avut nevoie la prima echipă, indiferent cât de greu mi-a fost. Am făcut tot posibilul să-i asigur tot ce a avut nevoie. El știe foarte bine asta. 

Eu am considerat că am fost și prieteni. Știe că am lucrat gratis pentru Dinamo și am făcut sacrificii personale și financiare enorme, în timp ce el a fost plătit. El a avut primă de promovare, primă de play-off. Știa foarte bine că nu mi-a fost deloc ușor în anul respectiv".

Vlad Iacob a fost administrator special la Dinamo până în luna august a acestui an, când, în urma unei Adunări Generale a Acționarilor, a fost votată revocarea lui din funcție, astfel încât unul dintre acționari, Andrei Nicolescu, să fie instalat. După acest eveniment, Iacob și Burcă s-au contrat de mai multe ori prin declarații.

VIDEO. Ovidiu Burcă, la plecarea de la Dinamo: „Nu am nici un sentiment de regret, s-a pierdut din magie după ce am promovat”

Citește și alte articole:

Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”

„Creierul” rămâne la Dinamo și după plecarea lui Burcă » „Trebuie să reparăm situația”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni