FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Vochin despre seria fără victorie a Stelei: "Nu e vorba numai de oboseală". Cum comentează întoarcerea lui Mutu în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 decembrie 2013 14:48

Ca în fiecare marţi, la ora 11.00, Andrei Vochin analizează etapa de Liga 1 la Radio GSP.

Cel mai interesant subiect de astăzi al emisiunii "Fotbal Total" a fost seria de 5 meciuri fără victoria a Stelei:

Ca în fiecare marţi, la ora 11.00, Andrei Vochin analizează etapa de Liga 1 la Radio GSP.

Cel mai interesant subiect de astăzi al emisiunii "Fotbal Total" a fost seria de 5 meciuri fără victoria a Stelei:

"Nu e vorba numai de oboseală. Steaua resimte şi plecările unor fotbalişti foarte buni, precum Chiricheş şi Rusescu, dar acuză în primul rînd absenţa lui Mihai Pintilii. Fără cuplul Bourceanu-Pintilii, Steaua a făcut toate cele patru egaluri din acest campionat.

În plus, Chipciu încă nu este revenit complet la forma de dinainte de accidentare, iar la meciul cu Petrolul Gardoş şi Georgievski au fost suspendaţi.

Înlocuitorii sînt sub nivelul celor plecaţi sau accidentaţi. Steaua, duminică, a fost prima dată inferioară adversarului în campionatul intern. Din punct de vedere tactic, Petrolul a jucat mai bine decît Steaua. L-a blocat bine pe Bourceanu, a cîştigat posesia, duelurile şi a avut mai multe ocazii de gol. Echipa lui Contra e singura din România care s-a luat la trîntă cu Steaua şi nu a fost prima dată. Să ne aducem aminte acel 2-2. În schimb, în ediţia trecută, Astra împotriva Stelei a părut o echipă de locul 12 nu de podium. Rămîne să o vedem acum".

Andrei Vochin nu s-a arătat entuziasmat de întoarcerea lui Mutu în Liga 1, aşa cum o fac mulţi:

"S-a exagerat cu întoarcerea lui Mutu. Parca revenea Regele Mihai în ţară. La stadion, toţi încercau să afle pe unde intră, la ce oră şi cum. Ei bine, în loc să vadă poate cel mai important meci din sezon al Petrolului, Mutu a preferat să meargă la o paradă a modei. Probabil va fi jucătorul decisiv, dar a început cu stîngul relaţia cu fanii petrolişti".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  03 Decembrie 2013, 20:50

correct. astra nu va fi potriveala pentru steaua. steaua va lua cel putin patru puncte din cele doua meciuri.

irinaspi
irinaspi  •  03 Decembrie 2013, 17:06

...si domnule Vochin oare la meciul cu Corona cit de mult a contat ca Steaua avea cifre impresionante?Asta se poate aplica si in cazul cu Petrolul desi este o mare deosebire...Uni chiar incearca sa joace fotbal si nu spun ca e cazul numai a Stelei ci si a Petrolului.Ar trebui subliniat...

irinaspi
irinaspi  •  03 Decembrie 2013, 16:59

Adevarat dar..a uitat ca a mai fost un 3-0...Poate face ca si Craciunescu...nu a fost penalty dar daca SE INVOCA CARTONASUL ROSU ...STAI ASA CA PARCA MINA....Steaua trebuie sa fie constienta ca pentru audienta toti comentatorii o dau cotita...Oare cine mai stie ca etapa trecuta un jucator trebuia sa mai ia un cartonas galben?...Si asta la scorul de 0-0...Daca jucatorul nu este de la Steaua este normal...La fel de normal cum mor si publicatiile de sport.E si asta o cauza...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează