FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - SĂGEATA 2-0

Voinţa Sibiu are buget de 3 milioane de euro

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 22:50

Primăria se ocupă de renovări, Consiliul Local şi cel judeţean vin cu fondurile.


Sibiul a fost la un pas de desfiinţare, din pricina problemelor financiare, dar promovarea a determinat autorităţile să se implice. 2,8 milioane de euro este suma pe care consilierii locali şi cei judeţeni sînt gata să o investească la echipă. De altfel, şi ministrul economiei, Ion Ariton, a promis că se va implica în susţinerea clubului. "E o datorie morală să ajutăm Voinţa", susţin majoritatea consilierilor, care sînt de la PDL.

Pe de altă parte, Primăria se va ocupa de lucrările de cosmetizare a arenei şi de montarea scaunelor. "Nu sînt lucruri foarte complicate, dar trebuie făcute repede. Cred că vom rezolva totul pînă săptămîna viitoare", a spus primarul Klaus Johannis. Pe lîngă aceşti bani, cel puţin 200.000 de euro vor veni din alte contribuţii, în special sponsorizări, astfel încît bugetul total al clubului va fi, pentru noul sezon, de 3 milioane de euro.


"Tradiţia spune că noi facem egaluri în debut de sezon. Mi-aş dori să încheiem această tradiţie şi să cîştigăm, chiar dacă în prima etapă vom da piept cu Steaua"
Ioan Hămbăşan, preşedinte Voinţa Sibiului.

200.000 de euro a fost bugetul Voinţei Sibiu anul trecut, în Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
moyse17
moyse17  •  18 Iulie 2011, 17:21

Vad ca sibieni de-ai nostri ne critica in loc sa ne sustina.... veniti cu niste comentarii foarte jignitoare la adresa sibienilor si mai ales a echipei....... habar nu aveti cata munca s-a depus la echipa si ce juniori talentati avem (unii dintre ei vor fi viitori jucatori la echipa mare)..... cei de la gazul comentati aiurea... ati uitat cand ati jucat meciuri pe municipal in sibiu.... sa va fie rusine.......

ovldlu
ovldlu  •  17 Iulie 2011, 13:33

Castiga Sibiul. Stelistii sunt cam varza, nu au nicio sansa in fata unui asemenea public! HAI VOINTA!

dalu
dalu  •  16 Iulie 2011, 19:48

VA BATE sTEAUA , DE VA ASCULTA CU URECHEA; ASCULTATI DE MINE 4, SAU 5 GOLURI, O SA INCASATI SIBIENILOR, CA NU VA MAI AJUNGE LUMEA LA NAS DE CAND CU CAPITALA CULTURALA HAI STEAUA, DA-LE 5-6 GOLURI

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close