FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU

Voinţa Sibiu l-a transferat şi pe Marius Postolache

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 19:05

Gruparea sibiană continuă campania de achiziţii. După ce i-a înregimentat pe Ciprian Străuţ şi Romulus Miclea, oficialii Voinţei au ajuns la o înţelegere şi cu mijlocaşul Marius Postolache, care a evoluat ultima dată la Delta Tulcea, în Seria I a Ligii B.

"În mare parte ne-am înţeles, mai rămîne doar să semnăm contractul, probabil pe o perioadă de 2 ani. Nu am jucat până acum sub comanda antrenorului Alexandru Pelici, însă îl cunosc, fiind amîndoi din Timişoara. Nu am mai jucat alături de nici unul dintre actualii mei colegi, doar împotriva lor şi sper ca acum să mă obişnuiesc să joc împreună cu aceştia. M-a impresionat de la bun început atmosfera de la echipă. Sper să fim sănătoşi cu toţii şi să realizăm ceea ce ne propunem. Îmi doresc să putem să-i facem fericiţi pe suporteri la fiecare meci", a afirmat Marius Postolache. 

"Prin aducerea celor 3 jucători, Străuţ, Miclea şi Postolache, am cîştigat la capitolul experienţă. Sperăm să cîştigăm şi la capitolul eficacitate. Este posibil să mai vină încă un vârf de atac", a afirmat, la rîndul său, antrenorul Alexandru Pelici.

În altă ordine de idei, tehnicianul echipei CSU Voinţa a menţionat că îi va mai reţine în lot şi pe Marius Cosovan (FC Avrig) şi Adrian Negruţ (Victoria Brăneşti) însă a renunţat la străinii testaţi în aceste zile, şi anume sârbul Branko Seslija, germanul de etnie turcă Ferhat Ören şi portughezul Costinha.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
claudiu_vsb
claudiu_vsb  •  15 Ianuarie 2012, 23:00

Forza Vointa!

wollt_r
wollt_r  •  15 Ianuarie 2012, 19:57

Hai Vointa:) Sper sa nr mentinem in prima liga :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează