FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VOINŢA SIBIU, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Voinţa Sibiu vrea să dea lovitura cu Rapid: ”Sîntem încrezători, nu încrezuţi” ;)

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 aprilie 2012 10:52

Jucătorii Voinţei Sibiu vor să producă surpriza în această seară în Giuleşti, după ce etapa trecută au învins categoric Vasluiul cu 3-0.

Sîntem bucuroşi de ceea ce am realizat cu Vaslui. În momentul de faţă sîntem cu patru puncte în plus faţă de ceea ce am realizat în tur pe vremea asta. Mergem la Rapid încrezători, dar nu încrezuţi. Ştim cu cine dăm piept.

Ne dorim să continuăm seria rezultatelor bune şi în urma unui joc bun să ne întoarcem cu punct sau cu puncte. Buican s-a accidentat la un antrenament, dar în rest toţi jucătorii sînt valizi. Sperăm să fim inspiraţi”, a afirmat tehnicianul Alex Pelici.

"Ne vindem scump pielea"
Golgeterul echipei, Iulian Popa, are mare încredere în echipa sa: ”Un meci frumos într-o zi de sărbătoare. O să ne vindem scump pielea. O să încercăm să scoate maxim din ce putem. Mergem cu moral şi încrezători. Va fi nevoie de muncă să scoatem un rezultat pozitiv. Jocul cu Vasluiul ne-a dat încredere în noi.

Sperăm să îi facem fericiţi pe aceşti oameni care vin să ne susţină la Bucureşti. Nu mi-am propus un număr de goluri, important e să ne îndeplinim obiectivul. Dacă marchez, este cu atît mai frumos”, a declarat atacantul Iulian Popa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
terminatorul2
terminatorul2  •  15 Aprilie 2012, 18:51
Postat de marifzr130587 pe 15 Aprilie 2012, 18:29

DACA AM AJUNS SA NE FIE FRICA DE SIBIU AVEM ECHIPE BUNE IN LIGA 1

Luati bataie . Sa spuneti mersi daca faceti egal ! . HAI VOINTA

detyy
detyy  •  15 Aprilie 2012, 18:44
Postat de teopalls pe 15 Aprilie 2012, 18:22

bai visatorii lui 5-0... CeFuRa si-a platit datoria catre rrompid... rrompidul a stat capra cand a castigat CeFuRa campionatul

Mda...cine stie sa citeasca e clar in avantaj ...tu nu prea stii....si sa citesti pritre rinduri mai putin...

marifzr130587
marifzr130587  •  15 Aprilie 2012, 18:29

DACA AM AJUNS SA NE FIE FRICA DE SIBIU AVEM ECHIPE BUNE IN LIGA 1

Vezi toate comentariile (23)
Comentează