FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vojnovici a ajuns în cantonamentul lui Dinamo, aseară trebuia să se parafeze actele cu Vered: "Tare ca o stîncă"

Articol de , - Publicat joi, 25 iunie 2015 00:00

Apărătorul de 1,90 metri este aşteptat azi sau mîine ca să prindă ultimele trei amicale ale "cîinilor" din Italia

Dinamo a dat, a dat, a dat, însă acum s-a pus serios pe achiziţii. După ce au făcut diverse cumpărături în linia mediană, "cîinii" trec la celelalte două compartimente, defensiv şi ofensiv. În privinţa ultimului trebuie ca Rednic şi conducerea să aleagă din mai multe nume, în ceea ce priveşte apărarea se aşteaptă rezolvarea actelor cu slovenul Miha Mevlja, 25 de ani, ultima oară la Hapoel Bnei Sakhnin.

"Este tare ca o stîncă, ar fi o achiziţie foarte bună pentru Dinamo" a fost recomandarea oficialilor roş-albi la adresa fotbalistului de 1,90 metri. Astăzi, ar trebui să vină la Bucureşti, iar apoi, dacă totul va fi în regulă, se va deplasa la Baveno.

Aliosa vrea o poveste frumoasă

Aseară a sosit în cantonamentul "cîinilor" şi mijlocaşul croat Aliosa Vojnovici, 29 de ani, 1,81 metri înălţime, care a semnat deja un contract pe un sezon cu opţiune pentru încă unul. Fostul fotbalist al lui Osijek a declarat: "Sînt fericit de alegerea făcută, sper ca şi echipa să fie satisfăcută de ceea ce voi arăta pe gazon. Îmi place fotbalul în forţă, dar şi să apar în faza ofensivă pentru a marca goluri. Mi-aş dori ca între mine şi Dinamo să fie o poveste frumoasă".

Vered a umilit Steaua

În ceea ce-l priveşte pe un alt mijlocaş, Idan Vered, 26 de ani, sosit la tratative la Bucureşti, de la Maccabi Haifa, el este aşteptat astăzi în cantonamentul din Italia. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a dezvăluit ieri că şi Steaua a fost interesată de aducerea mijlocaşului lateral.

Vered a jucat în toamna lui 2011, în grupele Europa League, împotriva rivalei "cîinilor" şi-a înscris ultimul gol al victoriei cu 5-0 a lui Maccabi în faţa Stelei. Mai tîrziu, Victor Piţurcă a vrut să-l convoace şi la prima reprezentativă a României.

19 meciuria bifat Mevlja ca titular din 22 de partide jucate în prima ligă din Israel, anul trecut, la Hapoel Bnei Sakhnin

5 sezoanea jucat Vered la Maccabi Haifa, cu care a cîştigat campionatul, în 2011. În ultimul sezon, a marcat de 6 ori în 28 de meciuri

Încearcă şi la Amasha

"Cîinii" s-au interesat şi de unul dintre golgeterii lui Maccabi, Wiyam Amasha, 29 de ani, dorind să-l aducă în Ştefan cel Mare. Atacantul, 7 goluri în 26 de meciuri în sezonul precedent, ar dori o experienţă în afara Israelului. Amasha a fost şi el, ca Vered, pe lista Stelei, în trecut, mai ales după meciul direct din 2011, cînd formaţia din Haifa a umilit echipa din Ghencea, scor 5-0, iar atacantul a înscris primele două goluri ale partidei.

Toni Silva, în stand-by

"Cîinii" n-au renunţat nici la aducerea mijlocaşului lusitan Toni Silva, 21 de ani, care trebuie să-şi încheie contractul cu ŢSKA Sofia, şi ar dori o nouă provocare, în afara Bulgariei. Ca şi Ferretti, ex-junior la AC Milan, care a ajuns la Dinamo, şi Toni a fost la juniori la echipe celebre, precum Benfica, Liverpool şi Chelsea. Fotbalistul ar urma să sosească la Bucureşti
pentru a se pune la punct detaliile contractuale.

"Nu puteam sta neplătit"

Mansaly Boubacar, 27 de ani, şi-a reziliat ieri contractul cu roş-albii, aşa cum a informat GSP.ro, urmînd a se întoarce în patria natală, în Senegal, acolo fiind în tratative cu mai multe formaţii. Africanul părăseşte mîine Bucureştiul: "Plec cu regret, dar am o familie de întreținut şi nu pot sta trei luni fără salariu. Îmi pare rău că nu voi mai fi la Dinamo, mă simţeam foarte bine alături de colegi. Am apreciat şi fanii, sînt fabuloşi, o să ţin întotdeauna la această echipă".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Iunie 2015, 22:47
Postat de zidane92 pe 25 Iunie 2015, 11:19

Yamasha-Vered,Manita reloaded!!!!!!!! Daca vin astia doi ,fcsb ia minim 5 si daca arbitreaza gigi si ii pune pe mita stoica si pe argaseala fanioane !

exclus.

zecs93
zecs93  •  25 Iunie 2015, 15:47

doamne ajuta sa vina tony silva, yazalde, yamasha, facem o echipa de speriem vestu !!!

el11
el11  •  25 Iunie 2015, 11:46

Vered ar fi o achizitie foarte buna , daca reuseste D.Gheorghe sa il aduca . Pe langa acesta,ar mai trebuii neaparat 1-2 fundasi centrali , un inchizator si 2 atacanti. Amasha este foarte bun atacant .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează