FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Vor arbitri români! » Dinamo nu mai vrea "fluieraşi" străini la Supercupa României

Dinamo are din nou încredere în arbitrii români
Dinamo are din nou încredere în arbitrii români

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 13:38

Schimbare de macaz: Dinamo n-a mai solicitat străini la Supercupa cu CFR Cluj, de sîmbătă, spunînd că are încredere în CCA şi în opţiunile lui Crăciunescu.

Dinamo este de acord cu delegarea arbitrilor români la Supercupa de sîmbătă, cu CFR Cluj! Ciudat în condiţiile în care roş-albii au fost iniţiatorii, în primăvară, a ideii readucerii arbitrilor străini în fotbalul intern, ceea ce s-a şi întîmplat.

"Cîinii" au avut brigadă străină la 3 meciuri de campionat (cu U Cluj, cu CFR, cu Steaua) şi-n finala Cupei cu Rapid. "Nu trebuie să mai plecăm cu aceleaşi semne de întrebare la adresa arbitrilor români în noul sezon. Noi nu am criticat niciodată persoanele, ci manierele de arbitraj", a declarat Nicolae Badea.

Mai mult, în şedinţa Comitetului Executiv, Dinamo este unul dintre cluburile care vor susţine ca Ion Crăciunescu să continue la şefia CCA, deşi există un curent care urmăreşte schimbarea olteanului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
sundance_nr_one
sundance_nr_one  •  09 Iulie 2012, 19:36

Important e sa nu fie arbitru din ardealul de nord vest unguresc . Sper ca odata cu caderea ultimulul bastion Pdl-ist să fie schimbati si Mircea Sandu si mai ales Mitică .

elton_john
elton_john  •  09 Iulie 2012, 17:46

si ce e ciudat la asta mai apostole ?cred ca ti e dor de niste injuraturi de la dianovisti

ciocaneanu
ciocaneanu  •  09 Iulie 2012, 16:40

Probabil ca baremul arbitrilor straini e prea mare pt. bugetul lui Badea si daca tot e pus pe economii, cel putin e consecvent :-))!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează