FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vrea perla Concordiei » Dinamo negociază pentru un mijlocaş de la Chiajna. Ce condiţie dură are de acceptat

Roșu e cotat la 100.000 de euro acum pe transfermarkt.de
Roșu e cotat la 100.000 de euro acum pe transfermarkt.de

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 decembrie 2013 12:41

Dinamoviştii au luat legătura cu primarul Chiajnei, Mircea Minea, pentru a afla cît costă mijlocaşul Neluţ Roşu. Edilul anunţă că-l dă gratis, dar pune o condiţie dură.

Roş-albii s-au interesat de mijlocaşul central Neluţ Roşu, 20 de ani, fotbalist ce-a marcat de 5 ori în sezonul de toamnă. Iar primarul Chiajnei, Mircea Minea, cel care conduce şi echipa de fotbal a Concordiei, a venit prompt cu replica: "Acest copil are contract ferm cu echipa noastră, nu pleacă atît de uşor. Pot agrea ideea de a-l ceda gratis acum, la orice formaţie din prima divizie, iar după doi ani să luăm două milioane de euro pe el".

"Cîinii" iau în calcul varianta de a-l aduce pe Roşu de-abia după ce vor clarifica situaţia cu lituanianul Valskis. A rămas ca preşedintele Constantin Anghelache să aibă o întrevedere cu Minea la începutul lui 2014.

"Sîntem atenţi la fiecare transfer pe care-l facem. Aş mai dori doi-trei jucători care să ne ajute, pe lîngă cei din lotul actual" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
mario_san
mario_san  •  30 Decembrie 2013, 14:02
Postat de faile_belix pe 29 Decembrie 2013, 14:30

Eu cred ca-l vor pe Mitea.

lasa gaina ca l-ati luat voi pe printul cristea

solomon_i
solomon_i  •  30 Decembrie 2013, 12:27

Cine stie ? Acest Nelu Rosu nu este cunva oradean?

gymd
gymd  •  29 Decembrie 2013, 19:55
Postat de cpt.ahab pe 29 Decembrie 2013, 14:01

Dinamo sa-l ia pe Borza de la "U", care-i un jucator de mare viitor si sa lase taranii de la Chiajna sa directioneze oile direct la stana!

De Borza si mi-e imi place, mai ales ca e tanar, are executii f.bune de tot in plus e si dinamovist, de la U.Cluj i-as lua pe Lemnaru si Borza, plus Bus de la corona

Vezi toate comentariile (15)
Comentează