FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA - U CRAIOVA 1-3

Vrăjitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Costea a jucat încîntător aseară, învingînd de unul singur Politehnica.

La cît venin au secretat Iancu şi Mititelu înaintea partidei, te-ai fi aşteptat la o ploaie bi­blică cu şerpi şi broaşte la Poli - Cra­iova.

Din fericire, singurele mişcări de cobră au apărut în spaţiul teh­nic, de unde Uhrin şi Napoli au pre­dat o lecţie de fotbal modern.

La prima fază mai periculoasă, Poli a aruncat peluza în aer. Corner Arman Karamian, “cap” Srhoj şi pre­lungire nefericită a lui Dina, pe spate (16). Ştiinţa a reacţionat ca o echipă mare. Costea a fost aproape de golul egalizator, însă a călcat pe minge. Vedeta oltenilor şi-a regăsit echilibrul un minut mai tîrziu, cînd a şutat în dreapta lui Popa, după o pasă a lui Dina ce a plecat în viteza a cincea pe autostrada din centrul defensivei lui Poli (22).

Tot Costea şi-a trimis echipa în avantaj după un nou diamant, şlefuit de Wobay. Jucătorul de culoare a tras cablul peste apărarea paralizată a lui Uhrin, iar “Briliantul”, la capăt, a mutat pe CNN cu un şut senza­ţio­nal de la 14 metri. 1-2! Gîngioveanu a ratat şi el pe finalul reprizei, iar Timişoara părea să retrăiască acel incredibil 1-5 din sezonul trecut.

După pauză, Poli s-a dus glonţ spre poarta lui Bornescu. Bucur (62) a ratat însă după o pasă ideală a lui Aliuţă, iar “bomba” lui Srhoj a fîsîit în mănuşile portarului Ştiinţei. Australianul (77) a mai încercat o dată poarta, dar Bor­nescu a zburat salvator la vinclu.

Pe contră, Dina (89) a desă­vîrşit dezastrul lui Poli, iar Uni­versitatea a părăsit terenul în aplauzele celor 10.000 de oameni.

Gol anulat uşor Ştiinţei

În minutul 27, la scorul de 1-1, Craiova a marcat în urma unui corner. “Centralul” Alexandru Tudor nu a validat reuşita pe motiv că olteanul Găman l-ar fi faultat pe Milhazes înainte de a lovi mingea cu capul. Reluările fazei au arătat că între cei doi fotbalişti a existat un contact, însă în limitele regulamentului.

Ştirile Meciului

DUSAN UHRIN s-a declarat dezamăgit de evoluţia elevilor săi: “Unii au jucat de parcă nu vo iau să cîştige! Le-am dat cîtorva şan sa de a demonstra că merită să rămînă la Poli, dar n-au profitat. Dacă aş fi ziarist, aş scrie numai de rău de Timişoara după meciul ăsta!”.

CÎTEVA ZECI de suporteri l-au aşteptat pe Ganea la vestiare. “Du-te la Dinamo, pensionarule! Oricum, aici stai doar ca să joci table şi să umbli cu femei toată ziua”.

Deşi avea doi stoperi suspendaţi, Duşan Uhrin nu a apelat la serviciile lui Gabriel Cînu, care nu fost nici măcar rezervă.

Ionel Ganea (34 de ani) a fost ofertat ieri şi de cei de la CFR Cluj. Atacantul, care mai are doi ani şi jumătate de contract, a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispus să o accepte.

Gueye Mansour (23 de ani) a fost prezent în tribune, după aproa­pe două luni de vacanţă. Senega­le­zul a revenit în ţară pentru a-şi clarifica situaţia la club: “Am vorbit deja cu domnul Iancu, dar încă nu m-am decis ce voi face”.

Cu “dubla” semnată ieri, craioveanul Florin Costea are 13 goluri şi se află la trei lungimi de Dănciulescu în topul golgeterilor.

Artiom Karamian a fost în afara lotului ieri. Oficialii au motivat că el a acuzat probleme la o măsea. În cazul în care ar fi primit “galben”, Artiom ar fi fost suspendat cu Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
 •  20 Aprilie 2008, 18:27

Costea nu a invins de unul singur deoarece nu a jucat de unul singur. Ganditi-va numai la pasele primite! Mai usor cu astfel de afirmatii!

 •  20 Aprilie 2008, 09:55

bravo Florine, sa-ti dea D-zeu sanatate , si cel mai mult mi-as dori sa vad Craiova cum bate dinamo si steaua, iar pe tine sa te vad golgheterul campionatului, hai sa aratam inca o data ce inseamna spiritul Craiovei, haideti baieti sa rapunem buCURestiul

 •  19 Aprilie 2008, 17:16

GRASU'...GRASU'...OFTICOSU'...OFTICOSU'...IANCU GRASU'

Vezi toate comentariile (79)
Comentează