FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vranjkovici: "Mă doare!"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Vranjkovici este supărat că provincia Kosovo şi-a declarat independenţa şi spune că stă toată ziua pe telefoane pentru a afla situaţia din Serbia

Mijlocaşul sîrb Vojislav Vranjkovici este extrem de afectat după ce duminică a fost declarată independenţa provinciei Kosovo. Politică şi fotbal, acestea sînt preocupările lui Voika în aceste zile.

"Kosovo e al nostru, fără nici un fel de dubiu! Normal că mă doare, mai ales că americanii stau încontinuu lîngă ei şi îi ajută. E ca şi cum ar veni cineva la tine acasă şi ţi-ar spune: «De azi, camera asta este a mea!» Sînt foarte nervos!", zice fotbalistul de 25 de ani. Vranjkovici este alertat de situaţia din Serbia şi îşi sună în permanenţă familia: "Vorbesc cu ai mei mereu la telefon. Mi-au zis că a fost catastrofă la Belgrad, oamenii au spart ferestrele şi au rupt uşile ambasadei Americii. E urît ce se întîmplă, dar nu mă gîndesc să îmi aduc familia în România. Noi, sîrbii, în caz de pericol nu fugim, stăm să ne apărăm ţara. Îmi văd de cariera mea, nu mă gîndesc la nimic rău, dar nu cred că pot sta cuminte în caz că sîrbii mei vor fi puşi în pericol".

"Nu-mi vine să cred că s-a întîmplat aşa ceva! Pentru noi, Kosovo e ca Ardealul pentru voi. Era inima Serbiei. Mare păcat!"
Nino Pekarici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  21 Februarie 2008, 23:54

bha alo sa iei muie fraere cu toata fam ta...de spurcat ce esti...

 •  21 Februarie 2008, 18:53

pt "alo":esti mai prost k omu de zapada!

 •  21 Februarie 2008, 16:28

muriti cu totii sirbi nenorociti si nespalati! inculti, ucigasi, tilhari! numai bun de fratie cu romanul, prost si nespalat la rindul lui! bravo! moarte sirbilor!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează